Sibel Can'ın sır diyeti açığa çıktı! Bu yöntem tığ gibi yapıyor...

Diyet ile Sibel Can ve kızı Melisa Ural fit görünümlerini koruyor. Zayıflamasıyla gündeme gelen Sibel Can, üç ayda 10 kilo verdi. Ünlü şarkıcının yeni formu oldukça dikkat çekti. Ayrıca kilo vermek isteyenler için sır diyet de açıklandı. İşte detaylar…

Kilo vermesiyle gündemden düşmeyen Sibel Can, uyguladığı diyet ve egzersizlerle formunu yakaladı. Beslenme koçunun talimatları neticesinde 10 kilo veren ünlü oyuncu, hedefinin 22 kilo vermek olduğunu da açıkladı.

SİBEL CAN'IN DİYET SIRRI

Zayıflayarak dikkatleri üzerine çeken Sibel Can, uyguladığı diyet sayesinde kilo vermeye devam ediyor. Haftanın dört günü yaşam koçunun önerilerine uyan Sibel Can, beslenmesine de dikkat ediyor. Ayrıca bir saat yürüyüşün ardından yüzmeye gidiyor.

Sibel Can, kilo vermesine yardımcı olması için ödem atıcı çay tüketiyor. Şu zamana kadar uyguladığı diyet sayesinde ünlü oyuncunun 15 kilo verdiği tahmin ediliyor. Sibel Can toplamda ise 22 kilo vermeyi amaçlıyor. Hedeflediği kiloya düşmeyi amaçlayan Sibel Can, diyet formülünü uygulamaya devam ediyor. Sibel Can'ın emin adımlarla diyet uygulaması ve karşılığında zayıflaması, kilo vermek isteyenlere de örnek teşkil ediyor.