Sibel Can uyguladığı diyet sayesinde tığ gibi oldu! İşte kilo verme sırrı

Sibel Can kilo verme sürecinin ardından sıklıkla gündeme geldi. Ünlü şarkıcının fit görünümü fazlaca dikkat çekti. Zayıflamasıyla birçok insana da adeta örnek olabilen Sibel Can, toplam 10 kilo vermeyi başardı. İşte ünlü şarkıcının zayıflama süreciyle ilgili detaylar…

Kilo verme sürecinin ardından gündemden düşmeyen Sibel Can, yaptığı egzersizler ve uyguladığı diyet sonucunda formunu yakalamayı başardı. Ayrıca beslenme koçunun da yardımlarıyla 3 ayda 10 kilo vermeyi başaran ünlü oyuncu, hedefinin 22 kilo vermek olduğunu aktardı.

SİBEL CAN'IN KİLO VERME SIRRI

Sibel Can zayıflama sürecinin ardından dikkatleri üzerine çekti. Uyguladığı diyet sayesinde zayıflamaya devam eden ünlü şarkıcı, haftanın 4 günü yaşam koçunun tavsiyelerine uyuyor. Ayrıca beslenmesine de dikkat eden Sibel Can, bir saat yürüyüşün ardından yüzmeye gidiyor.

Kilo verme sürecine yardımcı olması için ödem atıcı çay da tüketen Sibel Can, uyguladığı diyet sayesinde fazlaca zayıflamayı başardı. Toplamda 22 kilo vermeyi amaçlayan Sibel Can, hedeflediği kiloya ulaşabilmek için diyet formülüne devam ediyor.

Sibel Can'ın kilo verme yolunda emin adımlarla ilerlemesi, zayıflamak isteyen pek çok insana da adeta örnek teşkil ediyor. Nitekim 10 kilo vermeyi başaran Sibel Can, emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor.