Sevgilinizle uyumsuz olduğunuzu gösteren 5 işaret!

Eşiniz ya da sevgiliniz size uygun mu, değil mi? Ne kadar ilişki önerisi okursanız okuyun, bu sorunun tek bir cevabı yok. Ancak bazı işaretler var ki, uyum konusunda ne kadar çaba harcarsanız harcayın, yolların ayrılma zamanı gelmiştir. Partnerinizle uyumsuz olduğunuzu gösteren 5 işareti kaleme aldık.

Akşam.com.tr

Bir adım geriye çekilin ve ilişkinize gerçekten dışarıdan bakın. Sevgilinizle uyumunuz var mı, yoksa bir yalanı mı yaşıyorsunuz? İşte eşinizle ya da sevgilinizle uyumsuz olduğunuzu gösteren 5 işaret.

1-TEMEL DEĞERLERİNİZ FARKLIDIR

Evliliğe bakış açısı, inanç, çocuk sahibi olma gibi konular pazarlık konusu değildir. Sizin ve sevgilinizin temel değerleri önemli ölçüde farklılık gösteriyorsa, bu bir kırmızı ışıktır. Durup düşünün hemen. Ne kadar iyi geçindiğinize bakmaksızın, bu tek başına endişe kaynağı olmalıdır.

2-SİZİ HAFİFE ALIYORDUR

Ne yiyeceğinize, ne seyredeceğinize partneriniz karar veriyor ve planları hep o yapıyorsa, tehlike çanları çalmıştır. Üstelik bir de bunların hiçbirini kabul etmiyor, sizi itaatkarlık ve pasiflikle suçluyorsa, yeniden düşünmelisiniz.

3-SİZE SAYGI DUYMUYORDUR

Saygı eksikliği önemli bir sorun. Yüz göz olmuşsanız, ilişkinin ömrü fazla olmayacaktır. İleriye dönük eylemler eksikse, sözlü veya duygusal taciz ve itinasız hitaplar baş göstermişse kaygılanmalısınız.

4-PARTNERİNİZ YA BAKICIDIR YA DA HİÇ BAKMIYORDUR

Bunu fark etmek ilk başta biraz zor olabilir. Ancak daha sonra acı gerçekle yüzleşirsiniz. Onun kendini nasıl hissettiğini, planlarının ne olduğunu, hangi ruh halinde olduğunu umursuyorsun, soruyorsun ama partnerin aynı şekilde seni önemsemiyor. Onu suçlama! Sen onun yeni annesisin ya da bakıcısı! Ve bu, ilişki çok yanlış bir yolda ilerliyor anlamına gelir.

5-İHTİYAÇLARINIZI UMURSAMIYORDUR

Sürekli alan, nadiren veren ve hep almaya alışmış insanla ilerlemek zordur. Sizi sürekli fedakarlık yapmaya iter ve bu fazlasıyla yorucudur. Sizden her şeyi kolaylaştırmanızı bekliyorsa, bu sizinle ilişkisini sürdürmek için hiçbir şey yapması gerekmediği anlamına gelir. Bu, uyumsuz olduğunuzun bir başka işaretidir.