Sevgililer Günü menüsü: Nefis yemek tarifleri! Sevgililer Günü yemeği için Romantik ve Lezzetli Tarifler

Sevgililer Günü için yemek tarifleri, bu özel günü evde geçirmek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Çorba, ana yemek ve tatlıdan oluşan pratik ve lezzeti bir Sevgililer Günü yemek menüsüyle bu özel günü geçirebilirsiniz. Sevgililer Günü'nde aşk dolu bir atmosferde romantizmi sofraya taşımak isteyenler için Sevgililer Günü menüsü, nefis yemek tariflerini bir araya getirdik. İşte Sevgililer Günü yemeği için evde özel bir akşam yemeği hazırlamak isteyenlere romantik ve lezzetli tarifler

Sevgililer Gününü evde kutlamak isteyenler, romantik akşam yemeği menülerini araştırmaya koyuldu. Bu özel günde eşinize veya sevgilinize hazırlayabileceğiniz Sevgililer Günü menüsü, nefis yemek tariflerini haberimizde derledik. İşte 14 Şubat'ı evde romantik bir yemek eşliğinde kutlamak isteyenler için seçtiğimiz Sevgililer Günü için romantik akşam yemeği menüsü, yemek tarifleri

SEVGİLİLER GÜNÜ YEMEK MENÜSÜ 1

Bu özel günde Sevgililer Günü yemek tarifleri ile romantik bir akşam yemeği menüsü hazırlayabilirsiniz. İşte Sevgililer Günü için romantik akşam yemeği menüsü

Izgara Somon ve Kuşkonmaz: Somon filetolarını ızgarada hafifçe pişirip yanında taze kuşkonmazlarla servis edin. Üzerine limon dilimleri ve taze otlar ekleyerek görünümünü şıklaştırabilirsiniz.

Risotto: Kremsi bir kıvama sahip, ıspanaklı ve parmesanlı bir risotto sevgilinizin kalbini çalabilir. Ispanak ve parmesan peynirini ekleyerek risottonuzu zenginleştirebilirsiniz.

Çikolatalı Fransız Tost: Tatlı bir dokunuş için, Fransız tostu dilimlerini çırpılmış yumurta, süt ve kakao karışımına batırıp tavada pişirin. Üzerine çilek dilimleri ve akçaağaç şurubu ile servis edin.

Biftek Diane: İki kişilik bir şölen için, özel bir biftek Diane hazırlayabilirsiniz. Biftekleri tavada pişirip, krema, hardal ve Worcestershire sosu ile lezzetlendirin. Yanında ızgara sebzelerle servis edebilirsiniz.

Çilekli Cheesecake: Romantik bir tatlı olarak, ev yapımı çilekli cheesecake tercih edebilirsiniz. Bisküvi tabanının üzerine krema peyniri ve çilek püresi karışımını ekleyip buzdolabında dinlendirin.

SEVGİLİLER GÜNÜ YEMEK MENÜSÜ 2

Kuşkonmazlı Tavuk Rulo: Tavuk göğsü parçalarını açın ve içlerine haşlanmış kuşkonmazları ve taze kekik ekleyin. Ruloları sarın, ızgarada pişirin ve beyaz şarap sosu ile servis edin.

Balık Fırında: Taze somon filetolarını fırın tepsisine yerleştirin ve üzerlerine limon dilimleri, taze kekik ve zeytinyağı ekleyin. Fırında pişirin ve yanında ıspanaklı pilav ile sunun.

Ravioli Alfredo: Taze ravioli makarnalarını haşlayın ve süzün. Tavada krema, parmesan peyniri, sarımsak ve taze fesleğenle bir sos hazırlayın. Sosu raviolilerin üzerine dökün ve rendelenmiş parmesan ile servis yapın.

Biberiyeli Biftek: Biftekleri marine etmek için zeytinyağı, biberiye, sarımsak ve tuz ile karıştırın. Marine edilmiş biftekleri tavada veya ızgarada pişirin ve yanında rokfor sosu ile servis edin.

Çikolatalı Fondü: Yarım bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Çeşitli meyveler, marshmallow ve kek dilimleri ile birlikte çikolata fondüde batırarak tatlıyı tamamlayın.

SEVGİLİLER GÜNÜ YEMEK MENÜSÜ 3

Çorba: Kremalı mantar çorbası

Yemek: Fesleğen Soslu Penne Makarna

Ana yemek: Kekikli Tavuk sote

Tatlı: Red Velvet Kadife Dokulu Kırmızı Pasta