Sessiz ama en sinsi 3 burç! Onların sessizliği köprüyü geçene kadar

Bazı insanlar uyumuyla, sakinliğiyle ya da sessizliğiyle insanı hayrete düşürür. Fakat bu özelliklerinin arkasında bir güç ve çekicilik söz konusudur. Astrolojide bazı burçlar sessizliğiyle korkutur. Onların sessizliği köprüyü geçene kadardır. İşte sessizliğiyle korkutan 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sessiz görünen ama içinde volkan taşıyan burçlar şaşırtıyor. Sessiz insanlardan korkar mısınız? Kim bilir belki de sorgulamalısınız. Astroloji dünyasında, bazı burçlar, güçlerini sessizlikle ve uyumla sergiler. Kimsenin ruhu duymaz. Sessizliğiyle korkutan 3 burçtan bahsediyoruz. Bu kişilerin ortak özelliği uhrevi bir derinliğe sahip olmalıdır.

Sessiz insanlar için yumuşak huylu atın çiftesi pek olur denilir. Çünkü onlar öfkelerini ve kötü anlarını gizlemeyi iyi bilirler ve ne zaman öfkelenecekleri belli olmaz.

SESSİZLİĞİYLE KORKUTAN 3 BURÇ

Balık

Balıklar, kendilerini farklı kılan uhrevi bir bilgeliğe sahip olan hayalperestlerdir. Maneviyat ve sezgi gezegeni Neptün tarafından yönetilen bu kişiler, evrenin görünmeyen alanlarıyla derinden bağlantılıdırlar. Onların sessiz güçleri, daha iyi bir dünya tasavvur etme ve başkalarına hayallerinin gücüne inanmaları için ilham verme yeteneklerinde yatmaktadır.

Akrep

Akrepler, gizem ve entrika havası yayan esrarengiz varlıklardır . Havalı dış görünüşlerinin altında çok az kişinin eşleşebileceği bir yoğunluk ve tutku derinliği yatıyor. Kendilerini dönüştürme ve anka kuşu gibi küllerinden doğma konusunda doğuştan gelen bir yeteneğe sahiptirler. Onların sessiz güçleri, hedeflerini gözden kaçırmadan hayatın en karanlık derinliklerinde gezinme yeteneklerinde yatmaktadır.

Oğlak

Oğlaklar sessiz gücün simgesidir. Hedeflerine ulaşmak için sarsılmaz bir kararlılığa ve amansız bir dürtüye sahiptirler. Başarılarıyla övünebilecek diğer işaretlerin aksine Oğlaklar, başarılarının kendi adına konuşmasına izin vermeyi tercih eder. Pragmatik, disiplinli ve inanılmaz derecede odaklanmış olmaları onları dikkate alınması gereken zorlu güçler haline getiriyor.