Selena Gomez'e Sevgililer Gününde gelen hediye şaşırttı! Sosyal medyanın dalga konusu oldu

Selena Gomez'in erkek arkadaşı Sevgililer Günü'nde ona aldığı hediyeyi sosyal medyada açıkladı. Selena Gomez'in sevgililer gününde aldığı hediyeyi duyanlar çifti yorum yağmuruna tuttu. Geleneksel hediyelerin dışında kalan bu hediye hem sıradan hem de sıra dışı diye yorumlandı.

Selena Gomez'e erkek arkadaşı Sevgililer Gününde turşu kavanozu hediye etti. Hediyeyi sosyal medyada açıklayan Benny Blanco bunun kız arkadaşının "en sevdiği" turşu olduğunu söyledi.

Independent'te yer alan habere göre Selan Gomez'in erkek arkadaşı Blanco, Only Murders in the Building'le tanınan aktrise çiçek, çikolata ve elle yazılmış bir karttan oluşan daha geleneksel bir aşk günü hediyesi yerine kızarmış turşu vermeye karar vermiş.

Gomez'in en sevdiği turşunun ne kadar nadir bulunduğunu çünkü sadece Teksas'tan gönderilebildiğini açıklayan Blanco, daha sonra ince ince dilimlenmiş turşuları ıslak bir karışıma ve ekmek kırıntılarına bulayıp kızartıyor.

Paylaşıldıktan kısa süre sonra 17 milyondan fazla izlenen videoya pek çok kişi Blanco ve Gomez'in ilişkisinin dinamiği hakkında yorumlar yaptı.

Videoya yorum yapan kişiler de ikiliyi genel olarak övdü ve turşunun ne kadar nazik bir jest olduğunu ifade etti.

Yorumlar bölümünde aynı fikirde olan ikinci bir kişi de "Onun kalbine giden yolu biliyor, kelimenin tam anlamıyla onu çok önemsiyor ve seviyor gibi görünüyor" diye yazdı.

Çiftin birbirlerine duyduğu sevgiyi ifade ettiği ilk an bu değil. Gomez, her yıl düzenlenen Altın Küre'nin 81. törenine katıldıktan sonra Blanco'yla romantik bir anını paylaşmıştı.