Selena Gomez üzerinde servetle dolaştı! Yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı...

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, yüzüğü sosyal medyayı salladı. Üzerinde servet taşıyan Gomez'in kıyafeti ve makyajı dikkatlerden kaçamadı. İşte Selena Gomez'in yüzüğünün fiyatı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

30 yaşındaki Selena Gomez, geçtiğimiz gün bir davette parmağında servetle boy gösterdi. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Gomez'in yüzüğü sosyal medyada gündem oldu.

Üzerinde siyah bir takım elbiseyle boy gösteren Selena Gomez, aslan figürlü üzerinde de pırlantalar ve elmaslarla dolu olan yüzüğü ön plana çıktı. Dünyaca ünlü bir takı markasının ürünü olan yüzüğün fiyatı ise şoke etti.

SELENA GOMEZ SERVETLE DOLAŞTI!

Selena Gomez, adeta yüzüğün öne çıkması için siyahlara büründü. 219,000.00 dolar değerindeki yüzüğün özel tasarım olduğu ortaya çıktı. Reklam amaçlı taktığına dair iddialar ortaya atıldı. Türk lirası karşılığı ise 4.071.385,20 TL...

KİLOLARI DİKKATLERDEN KAÇMADI!

Öte yandan Gomez'in kiloları da dikkatlerden kaçmadı. Kullandığı ilaçlar nedeniyle k,lo alan Gomez, bir röportajında kilolarını vermek için vücudunu zorlamadığını söylemişti.

Bazıları ünlü şarkıcının bu yüzden siyah giyindiğini belirtti. Ancak Selena Gomez, kilosuna rağmen güzelliğiyle objektifleri büyüledi. Sade makyajı ve düz saçlarıyla kamera karşısına geçen Gomez, parmağındaki yüzüğü göstermek için elini hep ön planda tuttu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil'in kıyafetlerinin fiyatları nefes kesti! Güzelliğiyle büyüledi...