Şekerli güzellik maskenizi kendiniz yapın! Siyah nokta izi kalmıyor

Şeker ve zeytinyağını karıştırıp cildinize uygulayabilirsiniz. Bu karışım cildi arındırır. Ovarak yüzünüze sürmeyi ihmal etmeyin. İşte detaylar...

Doğal peeling denilince akla ilk şeker geliyor. Şeker ve zeytinyağı ile yapılan maske cildi güzelleştiriyor. İşte detaylar...

ŞEKERLİ ZEYTİNYAĞLI MASKE TARİFİ

Doğal gıdaların birlikte kullanılması ile elde edilen doğal cilt maskeleri cildin ihtiyaç duyduğu besini karşılayarak cildinizin daha canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Cilt bakımında kullanılan kimyasal içerikli bakım ürünleri ve yanlış cilt bakım tavsiyelerinin neden olduğu kuruluk gibi cilt sorunlarına karşı doğal yöntemlerden yardım alabilirsiniz.

Bu doğal cilt bakım yöntemi sayesinde cildiniz pürüzsüz ve parlak hale geliyor. Zeytinyağı ve şekerin karıştırılması ile elde edilen bu doğal karışım cildinizde görülen bir sorunun ortadan kalkmasını sağlıyor. İşte doğal cilt bakım yöntemi:

Cilt bakımında kullanılması ile mucize etkisi bırakan zeytinyağı ve şeker karışımı cildin kuruluğunu alıyor cildinizi yumuşatıyor. Özellikle yaz aylarında cildimizin yeterince su ihtiyacını karşılayamadığı zamanlarda kurumaya başlaması sonrasında bu doğal maskeyi kullanarak cildinizi yumuşatabilir ve nemlendirebilirsiniz.

Zeytinyağı ve şeker karışımının uygulanışı ise oldukça basit. Küçük bir kapta cildinize yetecek kadar zeytinyağının içerisine az miktarda toz şeker ilave edin. İki malzemeyi iyice karıştırdıktan sonra cildinize iyice yedirin. 15 dakika kadar bekleyip cildinizi ılık su ile temizleyebilirsiniz. Bu maskeyi düzeni kullandığınızda cilt kuruluğundan tamamen kurtulabilirsiniz.