Seda Sayan gerginliğini tek maskeyle sağlayın! Sadece 2 malzemeli tarifi deneyin botoksa para dökmeyin

Seda Sayan cildinin sıkılığı ve gerginliği bilinen bir gerçek. Vereceğimiz maske tarifinde botoks etkisini gözlerinizle görebilirsiniz. Peki iki malzemeli güzellik maskesi nasıl yapılır?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Gergin ve genç cildin sırrı bu maskede. Yumurta akı ve aloe vera ile yapılan bu karışım ciltte kuruyana kadar beklemeli. Sonra ılık suyla yıkanmalı. Peki nasıl yapılır?

Bu maskeyi haftanın 3 günü uygulayabilirsiniz. Kolajen ile cildinizi genç tutar.

BOTOKS ETKİLİ MASKE TARİFİ

Aloe vera bitkisinde bir dala alın. İçerisindeki jeli cam bir kaseye koyun. Ezin. Yumurta akını da kaseye ekleyin. Köpürtene kadar karıştırın. Temiz cildinize uygulayın. 20 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın.

Aloe vera, yüksek oranda su ve mineral de barındırdığı için özellikle olgun ciltlerdeki yıpranmışlık etkisini tersine çeviriyor. Her gün 1 defa, 1 yaprak içindeki jeli ya da hazır aldığınız jelden 1 tatlı kaşığı kadarını, göz çevresi dâhil olmak üzere yüz ve boynunuza uygulayabilirsiniz. Jele birkaç damla taze limon suyu da karıştırırsanız cildinize C vitamini dopingi de yapmış olursunuz. Üstelik cilt lekelerinizin rengi zamanla açılır ve kaybolur.