Sarımsak kabuklarını soymanın kolay yolu! Ancak bu kadar basit olabilirdi...

Sarımsak kabuklarını soymanın kolay yolu pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. Çünkü sağlıklı olmasının yanı sıra lezzetli olan bu besin birçok insan tarafından sevilerek tüketiliyor. Ancak sarımsak kabuklarını soymak uğraştırıcı olabiliyor. Bunun yanı sıra bir yöntem sayesinde kolayca soymak mümkün olabiliyor. İşte detaylar…

Sarımsak kabuklarını soymanın kolay yolu pek çok insan tarafından araştırılabiliyor. Çünkü birçok insan tarafından sevilerek tüketilen sarımsağı soymak kimi zaman uğraştırıcı olabiliyor. Öte yandan sarımsak kabuklarını soymak için tercih edilecek bir yöntem, ''ancak bu kadar basit olabilirdi'' bile dedirtebiliyor.

SARIMSAK KABUKLARINI SOYMANIN KOLAY YOLU

Sarımsak kabuklarını soymanın birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ancak bu yöntemlerden bazıları uğraştırıcı olurken, diğerleri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Nitekim sarımsak kabuklarını soymanın kolay yollarından biri, sıcak su yöntemi olarak ön plana çıkabiliyor.

Sıcak Su Yöntemi: Sarımsak kabuklarının kolayca soyulması için öncelikle yumuşaması sağlanır. Bu yöntemde bir kasenin içerisine sarımsak diş diş yerleştirilir. Devamında sıcak su ilave edilir. Ortalama 1 dakika bekletildikten sonra sarımsak kabuklarının kolayca soyulduğu görülebilir.

Diğer Yöntem: Çalkalama yöntemi ile sarımsak kabuklarını kolayca soymak mümkün olabiliyor. Bu yöntemde 2 kaseye ihtiyaç duyulur. Bir kaseye sarımsaklar yerleştirilir ve diğer kase üzerine kapatılır. Diş haldeki sarımsaklar 20-30 saniye kadar kuvvetli bir şekilde çalkalanır. Böylece kabukların soyulduğu görülebilir.

Duş başlıklarındaki kireç sona eriyor! Meğer çözümü bu kadar basitmiş