Şanslı iş teklifleri ve düğün hazırlıkları gündemde! İkizler ve Yay enerjileri rahat bırakmalı

Astrolog Özlem Recep 1 Şubat 2024 günlük burçları kaleme aldı. İkizler ilişkilerinde baskıcı tavrı bir kenara bırakmalı. Başak burcu bugün kendiyle temas etmeli. Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

1 Şubat 2024 günü burçlar enerjilerle dolu. Koçlar özellikle iş yerinde herkesi dostu bilmemeli. İşte Astrolog Özlem Recep bugün burçları bekleyen sürprizleri açıklıyor...

1 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Dostlarım,

Günün büyük çoğunluğunda Ay boşlukta olacak. Giriştiğiniz işler tam anlamıyla sonuç vermeyebilir, yaptığınız yemek yanabilir, trafikte geç kalabilirsiniz ve daha neler neler. Peki ne yapalım Özlem? Dinlenin, yok eğer dinlenebilecek bir yerde değilseniz özellikle iş yerinizdeyseniz arkadaşlarınızla kahve için, sohbet edin, dışarıdan yemek söyleyin, doğa ile baş başa kalın, tabiatla ve hayvanlarla temas edin, bir çocuğu gülümsetin.

Peki burçlar özelinde neler var?

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde dostlarınla sosyalleşebilirsin. İş yerinde herkesin dost olmadığını da bilmelisin ama.

Boğa: Sevgili Boğa, iş yerinde kendini göstermek için çok çaba sarf etmek yerine neye ihtiyaçları var onu öğrenmek daha faydalı olabilir. Seyahat planların sırasında çıkabilecek aksaklıklara dikkat.

İkizler: Sevgili İkizler, aşk hayatında ilk kez kontrolcü olma. Seni hak eden enerjiler sana doğru aksın, tıkalı kalanlara ise yol göstermelisin. Maddi anlamda borçlara dikkat etmelisin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, evinle temas etmek, atalarınla bağlantı kurmak ve annenin duasını almak için güzel bir gün. İlişkilerinde yürümeyen ne varsa teslimiyette olman önemli.

Aslan: Sevgili Aslan, en yakınlarınla, arkadaşlarınla program yapmak için ideal bir gün. İş hayatınla arkadaşlık ilişkilerini dengelemelisin, gerekirse yolları ayırmalısın.

Başak: Sevgili Başak, maddi kaynaklarınla ilgili risklere girmemek önemli. Kendine gün içerisinde hediye alman ve önce kendinle temas etmen sana çok iyi gelecek.

Terazi: Sevgili Terazi, gün içerisinde bakım yapmak, yaptırmak, masaja gitmek ruhuna iyi gelebilir. Sağlığını riske atan konularla ilgili önlemlerini ama mutlaka almalısın.

Akrep: Sevgili Akrep, düşüncelerin arasından çıkamıyor musun bırak çıkma. Bazen çok kişi yerine ruhunla temas etmen sana iyi gelebilir.

Yay: Sevgili Yay, arkadaş ortamında birlikte yapacağınız etkinlikler ruhuna iyi gelebilir. Bazen hayallerinin gerçekleşmesindense yolda hayal kurmak oldukça iyidir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatın açısından aksayan ne varsa toparlamak yerine gözlem yapmak ve ihtiyaçları belirlemek önemli. Seni zorlayan konuları bir kez akışta bırakıp, kendini anlatmak yerine seni dinlemek isteyenlerle temas etmen önemli.

Kova: Sevgili Kova, eğlenceli olabilecek her aktiviteye gün içerisinde katılabilirsin. Özellikle iş hayatında arkandan dönen dolaplara karşı dikkati ve temkini elden bırakma. Kuyunu kazanlar kendi kuyularına düşecekler, merak etme.

Balık: Sevgili Balık, maddi kaynaklarına sahip çıkmalısın. Duada kalmak ve kendine olan inancını kaybetmemen önemli. Bazı kişilerle yolunu ayırmak istiyorsan belki de tam zamanı.

Sevgilerimle

Özlem Recep