Şans yakanızdan düşmüyor! Haftanın en ballı iki günü, aşk, para ve kariyer yağıyor

Haftanın enlerini sizler için uzman isim yorumladı. Astrolog Özlem Recep 14-15 Eylül günlerinin altını çizdi. Aşk, para ve şans enerjilerinin yoğunlaştığı bu iki günde burçları neler bekliyor? Aşk, kariyer ve para yağmuruna tutulan burçlar hangileri?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Kalabalık ortamlar, şanslı iş teklifleri, ilanı aşklar... Bu haftanın en şanslı burçlarını derledik. Astrolog Özlem Recep ev değiştirme enerjilerinin Başak üzerinde etkili olduğunu söylüyor. Akrep'in imajı değişiyor. Peki bu hafta burçları neler bekliyor?

9-15 EYLÜL HAFTASI BURÇ YORUMLARI

Merhaba Sevgili dostlarım,

18 Eylül Balık burcu Ay tutulmasına doğru ilerlediğimiz günlerde gelişmeler bu hafta adeta bizler için hız kazanacak. Haftanın en uğurlu günü 14 - 15 Eylül. Şansınızı yeniden yıldızlara yazdırmak istiyorsanız bu tarihleri kaçırmayın. Peki burçları neler bekliyor?

Koç: Sevgili Koç burcu, uzak ülkeler ya da bulunduğun şehrin dışındaki bir şehir için gelişmeler gündeme gelebilir. Başka bir yere taşınma ya da tayin, uzak bir seyahat ruhuna iyi gelebilir. Önemli hak ve mahkemelerle ilgili bir aşamaya geçilebilir. Bazı Koç burçları bu süreç içerisinde boşanma ya da ruhsal bir ayrılık yaşayabilir. Eğitim hayatı ya da devlet kapısındaki bir sınav için sıkı çalışılmalıdır. Bu hafta 14-15 Eylül şansın kalabalık ortamlardaki davetler sırasında karşılaşacağın kişiler olabilir.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, ikili ilişkilerde tam anlamıyla nerede olmak istiyorsan açık bir yürekle kendini ortaya koyacağın bir hafta olabilir. Beraberliğinizi sıkıntıya sokan ne varsa her şey ortaya bu hafta dökülecek. Uzak bir yolculuk yaptıysan evine döneceğin bir zaman dilimini gösterebilir. 14-15 Eylül şansın kariyer hayatındaki önemli atılımlar ve önemli insanlar vesilesiyle oluşabilir.

İkizler: Sevgili İkizler burcu, çalışma hayatın ve kariyer hayatında önemli atılımlar gündeme gelirken, zorlandığın ne varsa sabır ederek ilerlemen önemli. Bu hafta önemli projelerini açıklamak için destek alıyorsun. 14-15 Eylül şansın eşinin ailesi tarafından gelebilir. Uzak yolculuklar ve aşk hayatındaki gelişmeler ruhuna iyi gelecek.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, özel hayatındaki pek çok konu geçmiş sayfaları kapatabilirseniz eğer toparlarsınız. Bu hafta birlikteliğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Yalnızsanız yabancı bir ülke ya da şehir dışında oturan biriyle görüşmeler gündeme gelebilir. Üniversite, yükseköğrenim ya da farklı bir şehir için destek alacağınız konular gündemde. 14-15 Eylül şansın ortaklı projeler ya da eşten gelebilecek finansal destek olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, aile içindeki dengelerin çok önemli olduğu bir hafta. Aile içinde rahatsızlığı bulunan biri varsa ilgilenmek durumunda olabilirsin. Aynı zamanda bu süreç senin olası ameliyatlarınla ilgili de olabilir. 14-15 Eylül şansın çevren tarafından oluşuyor. Dostlarının desteğini alacağın önemli bir zaman dilimi. Eğer ki hayatındaki kişiyle problemlerini çözümleyebilirsen birbirinize kenetlenmekte belki şansınızı oluşturabilir.

Başak: Sevgili Başak, hayatındaki kişiyle birbirinize çok net olacağınız bir süreci gösteriyor. İlişkinizin bazı aşması gereken problemler olabilir, bazı sorunların içerisinden çıkmak için zaman gerekebilir. Her şeyi açık bir dille konuşacağınız bir zaman dilimi. Bu hafta aynı zamanda ev değiştirme ve ev satın almak isteyebilirsin. 14-15 Eylül şansının döndüğü alanlar çalışma hayatındaki arkadaşların ve yanında çalışan kişilerin vesileleriyle gelecek.

Terazi: Sevgili Terazi, bu hafta parasal enerjilerin arttığı şahane bir hafta. Oluşabilecek projelerle popülerliğin artıyor diyebilirim. İş değiştirmek ve atılım yapmak istiyorsanız bazı şartlar oluşuyor. 14-15 Eylül pek çok konu tarafından destekleniyor olacaksın. Hayat seni zirveye taşımak isteyecek. Şansının döneceği yerler özel hayatınla birlikte olabilir. Yalnızsan bu hafta acaba neler olacak hayatında?

Akrep: Sevgili Akrep, yenileneceğin özel bir zaman dilimine giriyorsun. İmaj değiştirmek, bazı operasyonel işlemlerden geçmek için haftayı değerlendirebilirsin. Özel hayatındaki dengesizliklerin yerine uyum ve huzur geliyor. Yalnızsan hayatında arkada bıraktığın aklından bir türlü çıkamayan o kişiyle görüşmeler yaşanılabilir. 14-15 Eylül şansın ailenin vesile olduğu konularla dönecek.

Yay: Sevgili Yay, kendi iç dünyanda nelere sıkıntı yaptın? Hangi mücadelelerden geçtin? Ruhunu yoran olaylar içerisinden çıkış yapacağın bir haftadan geçebilirsin. İçsel anlamda ruhunu yeniden onaracağın, ailenle ve evinle ilgileneceğin bir hafta. 14-15 Eylül şansın yakın akrabaların, arkadaşların vesilesiyle gelebilir. Seyahatler sırasında yaşadığın gelişmeler hayatında bir dönüm noktası oluşturabilir.

Oğlak: Sevgili işkolik Oğlak burçları, bu hafta merkezinizde eğlenceli aktiviteler, akşam yemekleri, aile içindeki eğlenceli zamanlar gündeme gelebilir. Kalabalıkların içerisine karışabilirsin. Bazı önemli toplantılar bu hafta sonuç verebilir, iş mülakatları olumlu olabilir. 14-15 Eylül şansın parasal kaynakların artmasıyla oluşabilir.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynakları yeniden yapılandırmak, kariyer hayatındaki taşları yerine oturtmak, giden borç ve alacaklılarla ilgili oluşan konuları dengelemek için yönetimsel süreçlerin içerisinden geçmek isteyebilirsin. Bu hafta 14-15 Eylül şansın özel hayatın ve ilahi desteği arkana alarak seni ön plana atacak. Zorlandığın ne varsa gelişen konular başkaları tarafından kıskanılacak konulara zemin hazırlayabilir. Özel hayatında attığın adımlar, iş konularında oluşan şartlar ve görüşmeler seni ilerletiyor.

Balık: Sevgili Balık, korkarak attığın adımlar için şimdi hız kazanma zamanı. Beraberliğinle ilgili önemli konuşmalar gündeme gelebilir. En yakınlarının desteğiyle korktuğun şeylerin üstünden gelebilirsin. Marka tanıtımı ve önemli atılımlar için gelişmeler yaşanılabilir. 14-15 Eylül şansının döneceği alanlar ilahi bir destekle seni bulurken, iş hayatı, yatırım ve maddiyatla ilgili konular hızlanabilir.

Sevgilerimle,

Özlem Recep