Şans çarkları 3 burç için dönüyor! Aşk, kariyer, para fırsatları İkizler, Oğlak ve Koç'a yağıyor

Astrolog Özlem Recep 22 Şubat 2024 günlük burç yorumlarını kaleme aldı. Koçlar aşk hayatlarında üzülürken iş hayatlarında başarıya koşuyor. İkizler burçları her an aşk itirafı alabilirler. Peki 22 Şubat 2024 günü burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Astroloji severler buraya! Aşk ve para anlamında günün en şanslı isimleri kimler? İşte Astrolog Özlem Recep yorumları...

22 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, özel hayatınla ilgili aldatma ve aldatılmalara açık bir günden geçebilirsin. Aklın karışabilir, ilişkinde önemli bir karar aşaması seninle olabilir. Maddi anlamdaki belirsizliklerin çözüm bulduğu süreçler de seninle birlikte olacak.

Boğa: Sevgili Boğa, iş ve aile düzeni arasında sıkışıp kaldığını hissedeceğin bir süreci yaşayabilirsin. Özel hayatında atacağın adımlar beraberliğin açısından önemli taşları yerine oturtuyor olacak. Ev alım, satım, taşınma ve prosedürsel süreçler seninle birlikte.

İkizler: Sevgili İkizler, zihnindeki soruların cevaplarını alacağın bir gün. İşaretler kendiliğinden geliyor olacak. Özel hayatınla ilgili önemli itiraflar alırken, özel hayatını kimseyle paylaşmaman oldukça önemli.

Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi kaynaklarını dengelemen gereken bir günden geçebilirsin. Ameliyat ve operasyonel süreçlere hazırlık yapabilirsin. Özel hayatınla ilgili geçmişten gelen kişilerle karşılaşmalar görünüyor.

Aslan: Sevgili Aslan, gün içerisinde biraz yorgun hissetmen normal. Ay senin burcun içerisinde ilerlerken gündeminde ilişkilerin bulunuyor. Beraberliğin bulunuyorsa sen ne kadar bu beraberliğin içerisindesin? Ne kadar bu aşkı istiyorsun? Eğer ki yalnızsan doğru zaman şimdi mi? Belki de beklemeli.

Başak: Sevgili Başak, düşüncelerin arasında sıkışıp kaldığını hissedebilirsin. Özel hayatında ne kadar doğru yapıyorsun? Karar vermen önemli. İş hayatın açısından yaptığın projelerin sıkıntıları bulunuyorsa bazen olmuyorsa zorlamamak iyi olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, hayallerini yanına alacağın bir günden geçmektesin. Hayattan beklentilerini gerçekleştirmek için şansların bulunuyor. Bu süreç seni pek çok konuda karar vermene zorlayacak olsa da geçmişi artık arkanda bırakmak isteyeceksin.

Akrep: Sevgili Akrep, iş hayatın adına yorucu bir süreçten geçebilirsin. Taşları yerine koyarken bazı şeyler eksik kalabilir. Aile içindeki rahatsızlıklarla ilgilenmek de önemli olabilir. Evliliğin, ilişkin ya da beraberliğin bulunuyorsa kadersel bir süreç seni bekliyor.

Yay: Sevgili Yay, çalışma hayatın içerisinde atılım yapabilirsin. Beklediğin haberler gün içerisinde sana gelebilir. Hayatındaki bazı kişilerin gerçek yüzlerini görürken, karşılaştığın konulardan yana ciddi anlamda üzülebilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, gün içerisinde borçlara dikkat etmelisin. Beklediğin atılım için desteklenirken seni geriye çekecek olan konu ve kişilerden uzak durman oldukça önemli.

Kova: Sevgili Kova, ilişkilerin etkileniyor. Dostunun düşmana, düşmanlarının dosta çevrildiği bir gün olabilir. Özel hayatınla ilgili geçmişin getirdiği korku ve pişmanlıklar gündemindeyken bir anda ayrılık çanları çalabilir.

Balık: Sevgili Balık, iş hayatın adına dikkatli adımlar atmalısın. Önemli bir ameliyat ya da operasyonel bir döngü seni bekleyebilir. Sağlığına ekstra özen göstermen gereken günlerden geçerken ruhsal anlamda da kendine dikkat etmen önemli.

Sevgilerimle

Özlem Recep