San sebastian tarifi! Keklerin en lezzetlisi

Lezzetli bir kek tarifi arayanlar san sebastian tatlısını seçiyor. Hem görünümü hem de tadıyla iştah kabartan san sebastian tatlısının tarifini 3 adımda deneyebilirsiniz. İşte İspanya'nın meşhur tatlısı san sebastian tarifi ve malzemeleri...

Annelerin en çok tatlı yaptığı zamanlar tatil dönemleri oluyor. Hem çocukların hem de yetişkinlerin sevdiği san sebastian tatlısı tarifi de en popüler olan tatlılardan biri. Peki, san sebastian nasıl yapılır?

3 adımda yapılabilecek san sebastian tarifinde bilindik malzemeler yer alıyor. Bu kekte önemli olan pişirme süresi. Üstü iyice kızarmalı ortası da hafif sallanmalı.

San Sebastian cheesecake tarifi defterinizin en sevilen tatlısı olabilir. İşte 3 adımda san sebastian tarifi ve malzemeleri...

SAN SEBASTİAN TARİFİ MALZEMELER

200 Gram labne peyniri

200 Gram taze krem peynir

3/4 (Üç Çeyrek) su bardağı toz şeker

3 Adet oda sıcaklığında büyük boy yumurta

1 Su -bardağı oda sıcaklığında krema

SAN SEBASTİAN TARİFİ

1. Öncelikle labne peynirini mikserin haznesine alın. Krem peyniri ve toz şekeri ekleyin ve pürüzsüz olana kadar çırpın.

2. Yumurtaları teker teker her biri karıştıktan sonra ekleyin. Kremayı ekleyin ve sadece karışana kadar karıştırın. Unu ekleyin ve sadece karışana kadar karıştırın.

3. 20 cm'lik kelepçeli kalıba pişirme kâğıdı serin ve içine harcı boşaltın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında iyice kızarıp ve ortası hafif sallanana kadar pişirin. San Sebastian cheesecake tarifinde en önemli püf nokta pişirilmesidir. Afiyet olsun...