Saman altından su yürütürler! En sinsi 3 burç

Astroloji her zaman iyi şeyler söylemez! Hepimiz benzersiz karakter yönlerine sahibiz ve olumsuz özelliklerimiz var. En kurnaz, sinsi, hatta içten pazarlıklı 3 burcu sizler için araştırdık.

aksam.com.tr

Gözlem, araştırma ve tabi ki pratikler sonrası; saman altından su yürüten, içten pazarlıklı, kurnaz ve sinsi 3 burcu tüm tehlikeleri göze alarak açıklıyoruz.

TERAZİ

Kurnazlık anlamında Terazi hakkında bilinmesi gereken iki şey vardır; onlar bu konuda profesyoneldirler ve sorunları çözmeyi değil, başkalarına kaydırmayı seçerler. Politik yapıları ve iyi konuşmacı olmaları, manipülatif yanlarını güçlendirir.

OĞLAK

Oğlaklar haklarında sadece en gerekli olanı söyler, bu nedenle hemen tüm sinsi burçlar listesinde yer bulur kendine. Hırsını, kinini ve oyun kuruculuğunu sessizce konuşturur. Sabırla yürütür gemisini ve sizin ruhunuz bile duymaz.

AKREP

Siz uzun uzun konuşurken, Akrep çoktan planını yapmış, uygulamaya geçmiştir bile. İçinden halleder, her şey olup bittiğinde öğrenirsiniz sonucu. Kurnazlıkla olaydan sıyrılan Akrep, dünyanın en zararsız insanı rolüne çabucak geçiş yapacaktır.

Hangi burcu ne bunaltıyor? Tek cümleyle 12 burcun stres kaynağı!