Sakın o rengi giymeyin! İlk buluşmada etkili kombin nasıl oluşturulur?

En önemli konulardan biri olan ilk buluşma herkes için oldukça heyecanlı bir süreçtir. İlk buluşmada bırakılan izlenim ömür boyu etkili olur. Bu yüzden ne giydiğinize ve hangi renkleri tercih ettiğinize dikkat etmenizde fayda var. Peki ilk buluşmada etkili kombin nasıl oluşturulur? Yanıtı haberin detayında...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Karşı cinsle ilk buluşma oldukça şık görünmeye çalışmak aslında işin ciddiyetini bozar. Duyusal anlamda gerçekleşmesi gereken bu durum için kombin yaparken bazı detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı renkleri tercih etmeniz sakıncalı olabilir. Ya da bazı aksesuarlar tercih etmemelisiniz. Heyecanlanacağınız için kontrolün hepsinin kombininizde olması gerekiyor. Bu sırları da sizler için biz derledik.

İLK BULUŞMADA ETKİLİ KOMBİN NASIL OLUŞTURULUR?

Sizi temsil eden en iyi kombininizi seçin. Arkadaş buluşmalarında en beğenilen kombininiz sizi bulunduğunu bu ortamda da en rahat ve kuğul şekilde yansıtacaktır.

Buluşacağınız yer saat ve mekan oldukça önemlidir. Çünkü çok şık bir ortama sıradan giyinip gitmemelisiniz elbet. Bunun yerine mekanı araştırın ve insanların çoğunlukla hangi parçalar tercih ettiğine dikkat edin.

İlk buluşmada pembe, yeşil, turuncu ve mavi renkler tercih etmeyin. Bu renkler karşı tarafta oluşturulan profilde ters durur. Bunun yerine siyah bordo gri kahve ve tonlarını tercih ederseniz sizi hafızalarda daha kalıcı hale getirir.

Takı ve aksesuarlar sizi bitiren nokta olur. Çünkü takılma düşme ve dizi zor duruma düşürebilir. Bu yüzden ilk buluşmada az ve sade takılar tercih edin.

Ayakkabı seçimi de çok önemlidir. Çünkü abartılı bir topuk ya da kundura bütün atmosferi bozar. Bunun yerine modaya uygun ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Güzel gülüşünüzü ortaya çıkartacak hafif sadece bir makyaj yapmanız sizi daha cesur yapar.

Ayrılığa hazırlanın! Bu ilişki daha fazla yürümez