Şahsenem Özbek kızlarının uzun saç sırrını verdi: Annem kafama yoğurt bağlıyordu sonra...

Özbekistan'dan gelip Türk müzik dünyasında yer edinmeyi başaran Şahsenem, Özbek kızlarının saçlarının uzun olmasının sırrını verdi. Türkiye'ye geldiğinde saçlarının topuklarına kadar uzun olduğunu belirten Şahsenem, kesmeye kıyamadığı için peruk taktığını belirtti. Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'a açıklamalarda bulunan Şahsenem, ''Annem Özbekistan'da kafama yoğurt bağlar saatlerce bekletir ve..'' dedi. İşte Özbek kızlarının uzun saç sırrı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kim istemez ki istediği anda saçın hızlı uzamasını. 90'lı yıllarda Özbekistan'dan gelip Türk müzik dünyasında yer edinmeyi başaran Şahsenem, uzun saçlarıyla en çok konuşulan ünlülerden biriydi. Peki, Şahsenem'in uzun saç sırrı neydi?

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'a açıklamalarda bulunan Şahsenem, Özbek kızlarının uzun saç sırrını verdi.

ANNEM KAFAMA YOĞURT BAĞLIYORDU

"Saçlarınızı korumak için peruk taktığınız doğru mu?" şeklindeki soru üzerine Şahsenem, şunları söyledi:

"Evet Amerika'dan bir valiz dolusu peruk getirmişliğim var. Ben Türkiye'ye geldiğimde saçlarım topuklarıma kadardı, kesmeye de kıyamadığım için peruk taktığım oluyordu. Hem de bu sayede saçlarımı güneşten koruyordum, şapka da çok taktım. Annem Özbekistan'da kafama yoğurt bağlar saatlerce bekletir sonra kaynar sularla yıkardı. Özbek kızlarının saçlarının güçlü olmasının sırrı budur zaten" diye anlattı. Saçlarını şöhret olduktan sonra kestirdiğinde kuaför salonunda makasların kırıldığını, yangın çıktığını anlatan Şahsenem annemin ahı tuttu, o asla saçımı kestirmemi istemezdi."