Sadakatsiz'de Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rolleri çok konuşuldu! Asya Akrep, Volkan Yay burcu

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk'un canlandırdığı Volkan karakteri ve Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri bu hafta çok konuşulan konular arasında yer aldı. Ekranda bu iki karakteri kendisiyle özdeşleştirenler Volkan ve Asya'nın burcunu merak etti. Sadakatsiz'in Volkan'ı Yay burcu erkeğini, Asya'sı ile özelliklerine göre Akrep kadınını temsil ediyor. İşte Yay burcu erkeği ve Akrep burcu kadınının özellikleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk'un canlandırdığı Volkan karakteri ve Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri bu hafta çok konuşulan konular arasında yer aldı. Sosyal medyada çok konuşulan Volkan ve Asya'nın karakterleri hangi burcu yansıtıyor? Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya Akrep burcunu yansıtırken, Caner Cindoruk'un canlandırdığı Volkan ise Yay burcu erkeğini yansıtıyor. Bir yan da aklına eseni yapan Yay erkeği Volkan, diğer yan da mücadeleci ruhundan taviz vermeyen Akrep kadını Asya... Ekranda Sadakatsiz dizisini izleyen birçok insan bu ikilinin burç özelliklerini merak ediyor. Dizideki karakterlerden yola çıkarak Volkan ve Asya'nın burç özelliklerini bir araya getirdik... İşte Sadakatsiz dizisi üzerinden Yay burcu erkeği ve Akrep burcu kadını özellikleri...

YAY BURCU ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Sadakatsiz 'in Volkan'ı dizide başarılı bir mimar. Bilgili ve beyefendi kişiliği ile çevresi tarafından sevilen bir erkek olan Yay burcu, entelektüel bir kişiliğe sahiptir. Renkli, sevecen ve ılımlıdırlar.

YAY BURCU ERKEĞİ OLUMLU ÖZELLİKLERİ

Arkadaş ortamında sevilen bir erkek olan Yay burcu, ortamları idare etmesini bilir ve anlayışlı olmaya çalışır. Hayallerinin peşinden koşan, ön yargıyla hareket etmeyen ve herkese saygı duyan bir yapıları vardır.

YAY BURCU ERKEĞİ OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ

Yay burcu erkeğinin en fazla bilinen olumsuz özelliği, aklına her eseni yapmak istemesidir. Kendisini beğenen yapısı vardır ve kararları genellikle acelecidir. Dikkatsiz davranışları olsa da kimi zaman aşırı iyi birine dönüşür. Bazen de ne yaptığına anlam veremez.

YAY BURCU AŞK HAYATI

Aşk hayatında kararsızlık yaşayan Yay burcu erkeği, aşk hayatında duygusal olmayı sevmez. Kolay kolay ciddi ilişkiye yelken açmaz. Onun ciddi düşünebilmesi için aradığı kadının karşısına çıkması gerekir. Hoşgörülü olmayan kadınlara karşı ilgisiz davranmaya çalışırlar. Değer verir ama bunu da mutlaka anlamlandırır.

AKREP BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ

Sadakatsiz'in Asya'sında en çok öne çıkan özellik pes etmeyen Akrep burcu kadını özellikleri. Gizemli olduğu kadar güçlü yapısından taviz vermeyen Akrep kadını hassastır. Aklı ve hırsı ile ön plana çıkan Akrep kadını, mücadeleci ruhunu kolay kolay yitirmez.

Akrep burcu kadınının en fazla bilinen özelliği, sezgi gücünün çok yüksek olmasıdır.

Akrep burcu kadını için aile önemli olduğu kadar, arkadaşlık da ön plandadır. Hobileri fazla olduğundan çok yönlü olmayı tercih ederler. İlgi duydukları her şeyi denemek isterler.

AKREP BURCU KADINI OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ

Kin tutmayı da seven Akrep kadını gizli kalması gerekenleri açığa çıkarabilir. Bu onların olayların iç yüzünü önceden sezmesiyle de ilgilidir. Anın tadını çıkarmayı severler ama hatalarını kolay kabul etmezler.

AKREP BURCU KADINI AŞK HAYATI

Hislerine güvenen Akrep kadını tutkulu aşk yaşamayı sever. Onlar için göz göze gelmek her şeyden kıymetlidir. İlgili erkeklerden hoşlanırlar ve duygularını belli etmekten kaçınmazlar. Akrep kadını kolay affedip barışmaz. Onun duygularını iyi biliyor olsanız bile, size döneceğinden emin olmayın. Akrep kadınını ikna etmenin tek yolu dürüstlüğü ispat etmektir. 

SADAKATSİZ'İN ASYA'SI CANSU DERE HANGİ BURÇ?

Sadakatsiz dizisinde oyunculuk performansıyla milyonları ekranda hayran bırakan Cansu Dere Terazi burcudur.

SADAKATSİZ'İN VOLKAN'I CANER CİNDORUK HANGİ BURÇ?

Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk ise Koç burcudur.