Sarışına çeviren yöntem! Saçınıza o sebzenin suyunu dökün ve bekleyin

Saç rengini açmanın tek formülü saç boyası değil. Bazı bitkilerin suyu kaynatılıp saçlara uygulanınca ortaya harika saç rengi çıkabiliyor. İşte saçı 2 ton açan bitki ve sebze suları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Saç rengini açmak, sarı saça kavuşmak için aklınıza ilk gelen saç boyası oluyordur. Fakat saçı sarıya boyamanın tek yöntemi bu değil. Bitki ve sebze sularıyla sarı saçlara kavuşabilirsiniz. Adım adım saçın rengini 2 ton açan yöntemler burada...

SAÇI SARIYA BOYAYAN SEBZE VE BİTKİLER

Saçla ilgili hangi tür sebze veya bitki suyunu kullanırsanız kullanın mutlaka güneşte kurutun. Güneş hem saçı besliyor, hem de saçı iki ton açıyor.

Papatya suyu

Saçınızı 2 ton açmak için kaynamış papatya suyunu deneyebilirsiniz. Papatya, tüm saç tiplerinde harika bir şekilde çalışan doğal renk açıcı maddeler içerir.

Papatyaları suda kaynatın. Soğuduktan sonra şişeye doldurun ve saçınızı ıslatın. Güneşte kurutursanız ortaya harika iş çıkıyor.

Havuç suyu

Saçınızda kırmızımsı-turuncu renk yakalamak için havuç suyunu deneyebilirsiniz.

Havuç suyunu Hindistan cevizi veya zeytinyağıyla karıştırın. Saça uygulayın. Saçınızı poşetle sarın ve bir saat bekletin. Elma sirkesiyle durulayın.

Limon suyu

2-3 yemek kaşığı limon suyu ile 1 bardak suyu karıştırın. Limon suyu ve suyu bir sprey şişesinde karıştırın. Saçınıza uygulayın.

Saçınızı güneşte kurutun veya bir fön makinesi kullanın (güneş en iyi sonucu verir). Saçınızı durulayın ve bakım yapın.