Saç tipiniz kişiliğinizi ele veriyor! Düz saça sahip olanlar kıvırcık saçlılara göre...

Saçlar kişiliği ele verir mi demeyin! Kıvırcık saçlıysanız biraz daha çılgın olma ihtimaliniz yüksek. Peki saç tipine göre nasıl bir karaktere sahipsin? İşte detaylar...

Saç deyip geçmeyin. Kıvırcık, düz, dalgalı... Peki saç tipine göre nasıl birisin? İşte yanıtı...

KIVIRCIK SAÇLAR

Bukleler eğlenceli ve kaygısız bir birey olduğunuz anlamına geliyor. Saçınızın her zaman simetrik ve mükemmel görünmesi sizi rahatsız etmiyor.

DÜZ SAÇLAR

Saçınızı çok fazla düzleştiriyorsanız mükemmeliyetçisiniz demektir. Başarabileceğinizin en iyisini yapmayı istiyorsunuz. Ayrıca kontrol sahibi olmayı sevdiğinizi de söyleyebiliriz.

UZUN VE HAFİF DALGALI

Saçlarınızı uzun ve dalgalı kullanmak, çabasız ve karizmatik bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyor. İnsanların sizin hakkınızdaki düşünceleriyle ilgilenmiyorsunuz. Ancak, zaman zaman utangaçsınız ve güvenlik duygusundan hoşlanıyorsunuz.

AT KUYRUĞU

Şık bir at kuyruğu, cesur ve baskın bir karakter olduğunuz anlamına gelebiliyor. İnsanlara kimin patron olduğunu göstermekten korkmuyorsunuz. Sıkı, düz bir at kuyruğu aynı zamanda hırslı olduğunuz anlamına geliyor.

KISA YA DA PIXIE SAÇ KESİMİ

Kısa veya pixie saç kesimini daha çok tercih edenlerdensiniz kimseden bir şey saklamadığınızı söyleyebiliriz. Sorunlarınızı doğrudan çözen bir yapınız var. Aynı zamanda saçlarınıza saatler harcamıyorsunuz. Bu saç kesimi genellikle meşgul ve hareket halinde olduğunuzu gösteriyor.