Saç bombasıyla hacmi yükseltin! Tek bir maskeyle yıpranmış saçlarla vedalaşın

Vücudumuzda dış etkenlere bağlı oldukça hızlı bir şekilde yıpranan saçları tek hamleyle eskisinden daha iyi hale getirebilirsiniz. Tek bir maskeyle yıpranmış saçlara veda edin. Gür ve parlak saçların sırrı bu bakım rutininde. İşte saç yıpranmasını bitiren maske...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yeteriz beslenme, kimyasal maddeler ve çevre kirliliği saçların erkenden yıpranmasına dökülmesine neden olur. Saç kurutması sırasında özellikle saçlarda kabarma yaşanır. Saç kökleri zayıflar. Saç derisi de hasar aldığı andan itibaren geri dönüşü olmayan durumlara neden olur.

Vücut sağlığı ve cilt bakımına dikkat ettiğimiz kadar saç bakımında da özel göstermemiz lazım. Sizler için tek bir hareketle saçları daha parlak ve canlı gösteren mucize maskeyi araştırdık.

İŞTE SAÇ YIPRANMASINI BİTİREN MASKE

Saçların daha canlı ve parlak uzaması için en gerekli şey yenileyici özellikli yağlardır. Bunlar arasında en popülerleri biberiye, ısırgan, badem ve Hint yağıdır. Bu yağların karışımından yapılan maske ise yıpranmayı anında bitirir.

Bir kasenin içine yarım çay bardağı kadar biberiye çayı, ısırgan otu yağı, badem ve Hint yağını koyun karıştırın. Temiz bir tülbenti bu karışımın içine batırın. Beyaz tülbent tercih edin.

Karışımda 2 dakika beklettikten sonra saçlarınızı içe doğru toplayacak şekilde bağlayın. Aynı bu şekilde yaklaşık 20 dakika bekletin. Akabinde saçlarınızı ılık suyla durulayın.

Nefes kesici güzelliğin ecza deposu! Asırlardır kullanılan kolajen...

Dudaklarınızın rengini değiştirecek muazzam renkler! 2023 yılının en trend ruj renkleri