Aç karnına zayıflatan 3 içecek! Her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz

Kilo verme sürecinde sporun yanı sıra sabahları aç karnına tüketilen içecekler de önemli bir role sahip. Zayıflamak için öğünlerin atlanmasını yanlış bulan uzmanlar, doğru zamanda doğru gıdayı tüketmeyi öneriyor. Bu yüzden sabahları aç karnına tüketeceğiniz içecekler önemli. İşte zayıflama sürecini hızlandıran 3 içecek...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hiçbir gıda ya da içecek pat diye zayıflatmaz. Kilo vermek bazıları için kolay bazıları için uzun bir süreç. Kilo vermek için çok çabalıyorsanız o zaman yağ içeriği yüksek, kalori yüklü ve karbonhidrat fazlası olan gıdaları da azaltmanız gerekir. Sabahları aç karnına içildiğinde hızlı zayıflamaya yardımcı olan içecekleri derledik.

ZAYIFLATAN 3 İÇECEK

1. Limonlu Su

Limonun kalorisi ve kilo kaybına yardımcı olan diğer temel besin maddeleri düşüktür. Yapmanız gereken tek şey yarım limonun suyunu bir bardak ılık suya sıkmak ve bunu sabah ilk iş olarak aç karnına içmek.

2. Yulaf Ezmesi Suyu

Lif, temel vitamin ve mineraller açısından zengin olan yulaf ezmesi kilo vermeye yardımcı olur. Yaklaşık 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesini suyla karıştırın ve iyice karıştırın. Bunu sabahları aç karnına için. Bu sizi uzun süre tok tutmanıza yardımcı olur.

3. Tarçın Suyu

Tarçın antioksidan ve antiinflamatuar özellikleriyle bilinir. Yarım çay kaşığı tarçın tozunu bir bardak sıcak suya ekleyin ve iyice karıştırın. Bunu sabahları aç karnına için.

DİKKAT

Herhangi bir hastalığı olanlar, özellikle tansiyonu olanlar mutlaka doktoruna danışmalıdır.

Padişahların tuzluk gibi kullandığı baharat karaciğer yağlanmasını önlüyor