Saate göre gece uyanmanın 3 sebebi

Gece uyanmak ya da geç saatlere kadar uyuyamamak kişiyi gün boyu etkiliyor. Peki, bu durumun sebeplerini hiç araştırdınız mı? Vücut bazı sorunlara karşı uykuyu sizden alıyor ve sizi uyandırıyor. İşte saate göre uyku sorunları…

Uykuya daldığınız ya da uyandığınız her saat vücutla ilgili mesajlar veriyor. Çünkü gün içinde yaptığınız her şey vücudunuza uyarı olarak geri dönüyor.

UYKU SAATLERİNE GÖRE VÜCUT MESAJLARI

23.00-24.00: Bu saatlerde uyuyamamanın sebebi zihinsel olarak bir şeylere takılma ya da kötü beslenme alışkanlıkları da olabilir.

01.00-03.00: Bu saatte uyuyanlar ya da bu saate kadar uyuyamayanların sebebi hayal kırıklığı ve öfke olabilir. Hayata dair yaşadığınız gerginlikler, olumsuzluklar ve stres uykunuzu engeller. Bu saatler genelde vücudun kendini yenilediği saatlerdir. Böyle kişilere meditasyon tavsiye edilir.

03.00-05.00: Bu saatte uyuyanlar ya da bu saate kadar uyuyamayanların sebebi üzüntü, stres olabilir. Bu saatte uyanıksanız nefes egzersizleri yapın. Bu saat vücudun oksijen seviyesinin yüksek olduğu saatlerdir.

Victoria Beckham'ın sivilcelerden kurtulmasının sırrı

Öksürük deyip geçmeyin! Bu belirtiler 3 hastalığa işaret