Rüyada hamur gördüyseniz şanslısınız

Rüyada hamur yoğuruyorsanız şanslısınız demektir. Çünkü rüyada hamur görmek bolluk ve berekete yorulur. Rüyada hamur yoğurduğunu görmenin birkaç anlamı var. Rüyada hamur görmek evliliğe ya da yapılan işlerde yükselmeye işaret eder. İşte merak edilen rüya tabirleri...

Rüyada hamur yoğurmanın ne anlama geldiği merak ediliyor. Eğer sabah uyandığınızda rüyanızda hamurla ilgili şeyler hatırlıyorsanız güne pozitif başlayabilirsiniz. Çünkü rüyada hamur görmek arzu ettiğiniz hayallere ulaşmak demek.

Rüya tabirlerinde rüyada hamur görmenin birkaç anlamı bulunuyor. Bazı rivayetlere göre rüyada hamur evliliğe bazı rivayetlere ise kazanca işaret eder.

RÜYADA HAMUR YOĞURMAK

Hamur yoğurduğunu gören kimse uzun süredir işlerinde beklediği yükselmeyi görebilir. Yöneticilerinden ya da sevdiği insanlardan takdir almaya işaret eder. Rahat ve bolluk günleri yakındır. Hamuru mayalayan insan elindeki parayla güzel kazançlar elde edebilir. Hamuru kızartan kimse, muradına erer. Hamuru atmak parayla ilgili zarardır. Bu rüyayı gören kimse şans oyunlarından uzak durmalıdır. Ayrıca rüyada hamur misafir demektir.

RÜYADA HAMUR GÖRMEK

Rüyada hamur görmek rahat ve bolluğa yorulur. Hamur, hamile kadın için doğumunun yaklaştığına işarete eder. Rüyasında hamur görenin işlerinde başarılı olacağını ifade eder. Hamur murada ermenin işaretidir. Bereket anlamına geldiği gibi ticarette kazançlı işlere işaret eder.

RÜYADA HAMURUN MAYALANARAK TAŞMASI

Rüyada hamurun mayalanarak taşması ticarete işaret eder. Hamurun ekşiyerek taşması zarar etmektir.

DAR YERDE HAMUR YOĞURMAK

Rüyada dar yerde hamur yoğurmak haram işlemeye işaret eder. Rahat ortamda hamur ise kısmete işarettir.

RÜYADA HAMUR TEKNESİ GÖRMEK

Rüyada hamur teknesi ya da hamur leğeni, adil ve şefkatli yöneticiye delalet eder. Hamur yoğuran birini görmek ihtiyaçlarının karşılanmasına, hastalıklardan şifa bulmaya işaret eder. Fırında hamur yoğurduğunu görmek, yaptığı bir işten dolayı kazanç elde etmek anlamına gelir.