Rüyada ağlamak ne anlama gelir? Rüyadan ağlayarak uyanmak...

Rüyada görülen her simgesel olay bir duruma işarettir. Ağlamakta bu durumlar arasında yer alır. Rüyada ağladığını görmek, aniden ağlamaya başlamak ya da ağlayan birinin sesini duymak gibi durumların anlamını sizler için araştırdık. Rüyada ağlamayı birçok kaynak hayra yorar. Peki rüyada ağlamak ne anlama gelir? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Uyku halinde görülen her olay rüya içinde gerçekleşir. Rüya sürecinde gördüğünüz olaylar ise hem bilinç altı hem de ileriye olan işaretlerdir. Genellikle uyanmadan önce görülen REM anı denilen yani bilincin tamamen gittiği bu süreçte ağladığını görmek ise en merak edilen durumdur.

Gerçek hayatta genellikle kötü olaylar sonrası yaşanan ağlamayı rüyada yaşamak bazılarını korkutur. Ancak birçok kaynak rüya sırasında görülen ağlamayı hayırlı olarak yorar.

PEKİ RÜYADA AĞLAMAK NE ANLAMA GELİR?

- Rüya sırasında içten ve uzun süre ağlamak güzel haberler alacağınıza işarettir. Bazı kaynaklar kazancın artacağını söyler. Öte yandan uzun süredir yaşanılan sıkıntıların son bulacağını da gösterir.

- Bazı kaynaklarda kişinin ağlayarak uyanması ise gün içinde yaşadığı sıkıntıların karşısında bilincinde verdiği bir tepki sonucu ortaya çıkar.

- Rüya sırasında ağladığını görmek ve bunu hissetmekte aynı şekilde bilinçaltında kişinin yaşadığı ağır travmaları kanıtlar.

- Kadın ağladığını görmek iş yerinde yüklemenin işaretidir. Kuytu köşede bir erkeğin ağlaması ise evliliğinde yaşayacağı sorunların biteceğine ya da beraberliğindeki sıkıntıların kısa sürede çözüleceğini gösterir.

- Birine sarılarak ağlamak kişinin uzun süredir özlediği birinin kısa zamanda geleceğine işaret ederken diğer yandan birini çok özlediğini de kanıtlar.

Rüyada yılan görmek ne anlama gelir? Rüyada yılanla konuşmanın manası...