Rutubet ve küfü sona erdiren yöntem! Keşke daha önce bilseydim dedirtiyor

Rutubet ve küf sorunu birçok farklı sebepten oluşabilir. Bu sebeplerden biri, evde yeterli hava sirkülasyonunun olmaması olarak sayılabiliyor. Öte yandan evdeki rutubet ve küfü adeta sona erdiren bir yöntem bulunuyor. Detaylar haberimizde…

Küf ve rutubet sorunu, evde istenmeyen problemler arasında gösterilebiliyor. Çünkü oluşan küf ve rutubet, kötü bir görüntü oluşturmasının yanı sıra bakteri oluşumuna sebep olabiliyor. Ayrıca bu sorun, sağlık açısından tehdit oluşturabiliyor.

Öte yandan hem küf hem de rutubeti adeta sona erdiren bir yöntem bulunuyor. Üstelik söz konusu yöntem pratik bir şekilde uygulandığından dolayı, ''keşke daha önce bilseydim'' bile dedirtebiliyor.

RUTUBET VE KÜFÜ ADETA SONA ERDİREN YÖNTEM

Rutubet ve küf sorunu, bazı pratik yöntemler sonucun adeta sona erdirilebiliyor. Ayrıca bu yöntemlerden biri, pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

Bir kovaya; ılık su, ortalama 1 fincan beyaz sirke ve 3 yemek kaşığı karbonat ilave edilir.

Ardından malzemeler homojen olana kadar güzelce karıştırılır.

Sonra hazırlanan karışım uygun bir sprey şişeye koyulur.

Devamında rutubet ve küf oluşan bölgeye püskürtülerek bir bez ile iyice temizlenir.

Bu işlemin sonucunda hem küf hem de rutubetin çıktığı görülebilir.

Not: Yukarıdaki küf ve rutubet temizleme yönteminin duvarda leke bırakmaması için uygun bir bez ile yapılması önerilir. Ayrıca söz konusu yöntem, mevcut yüzeye zarar verebilecek nitelikteyse uygulanması önerilmez.