Ruh yaşını 10 yıl gençleştiren 5 aktivite

Ruh yaşı kimi zaman beden yaşından çok daha fazla olabiliyor. Çağımızda birçok insan yorgun ve depresif. Ruh ise ilgi ve alakayla yenilenebilir. Peki ruh yaşını 10 yıl gençleştiren aktiviteler neler? İşte yeniden doğdum diyeceğiniz 5 aktivite...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kemik yaşı, beden yaşı derken ruhumuzun da bir yaşı olduğunu unutuyoruz. Acı tecrübeler ise ruh yaşının büyümesine neden oluyor. Peki ruh yaşını 10 yıl gençleştiren aktiviteler neler? İşte yeniden doğdum diyeceğiniz 5 aktivite...

RUH YAŞINI 10 YIL GENÇLEŞTİREN 5 AKTİVİTE

1- YEŞİL İLE TEMAS: Yeşil, toprak ve doğa üçlüsü yaşadığınızı hissettirir. Toprağa değmek elektriğinizi ve stresinizi alır.

2- HOBİLERE ZAMAN AYIRMAK: Hobileriniz hayattan zevk almanızı sağlar. Kitap okumak, yeni bir diziye başlamak, yüzmek... Basit gibi görünse de hobilere zaman ayırmak kişiyi motive eder.

3- EGZERSİZ YAPMAK: Hücreleri yenileyen spor ruhu da yeniliyor. Enerjinizi yükseltiyor. Spor ihmal etmeyin.

4- SEVDİKLERİNLE VAKİT GEÇİRMEK: Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek ruhu şarj eder. Sevildiğinizi hissetmek yalnızlık duygunuzu alır. Sevdiklerinizle bol bol vakit geçirin.

5- RUHUNUZU EMENLERLE MESAFE KOYMAK: Ruh enerjinizi emenlerle aranıza mesafe koymak ruhunuzu diriltir. Gençleştirir. Daha mutlu olmanızı sağlar. Unutmayın size ne çok siz lazımsınız.