Restoranlarda ikram edilen ezme salata tarifi ve malzemeleri

Restoranlarda yemekten önce getirilen ve sevilerek tüketilen ezme salata tarif iftar sofralarında hazırlanıyor. Nar ekşisi, soğan, domates, nane ve maydanoz gibi sevilen salata malzemelerinden hazırlanan ezme salata tarifi haberimizde...

Ezme salata yaparak iftar menüsünü zenginleştirebilirsiniz. Ezme salata domates ve soğanın robottan geçirilmesiyle hazırlanıyor. İşte yemeklerin yanına ezme salata tarifi ve malzemeleri...

EZME SALATA TARİFİ MALZEMELER

Domates, kuru soğan, sivri biber, taze nane, maydanoz, salatalık, biber salçası, pul biber, nar ekşisi, limon, kuru nane, tuz ve zeytinyağı

EZME SALATA TARİFİ

Ezme salata için önce mutfak robotunu hazırlayın. Soğanı robottan geçirin.

Üzerine sırayla biberi, salatalığı, domatesi ekleyin ve robottan geçirin.

Maydanoz ve taze naneyi de ince ince doğrayıp ilave edin.

En son pulbiber isot ,kuru nane ,tuzu, biber salçası, limon suyu, nar ekşisi ve yağını ekleyin.

Malzemelerin miktarını kişi sayısına ve damak zevkine göre ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun...