Resimdeki çatal nerede? En erken 55 saniyede bulundu

Sahil kenarında çöp toplayan çocukların olduğu resimdeki çatal nerede? Bu dikkat ve zeka testinde sadece en keskin gözlü kişiler çatalı bulabiliyor. İşte o resim…

Sahil kenarında çöp toplayan çocukların arasına gizlenmiş olan çatalın nerede olduğunu bularak her detayı gözden kaçırmayacak donanımda bir dikkate ve zekaya sahip olduğunuzu kanıtlayın.

Optik illüzyonlar zihninize pratik egzersizler yaptıran ve dikkati arttıran eğlenceli testlerdir. Gizlenen çatalın nerede olduğun bulmanız için hazırlanan bu optik illüzyon görseli de bu tarz ifade edilen testlerden bir tanesi.

GÖZ KESKİNLİĞİ

Gizlenen nesneleri bulmak, gözlerinizin keskinliğini test etmeye fayda sağlarken aynı zamanda başarı kazanacağınız birer mücadeledir.

Bu optik illüzyon testi görsel IQ'nuzu, dikkatinizi ve pratikliğinizi test edecek. En keskin gözlü kişilerin dahi 55 saniyede bulduğu çatalı siz kaç saniyede bulabilirsiniz?

Çatalın nerede olduğunu bulmanız için verilen sürede sona doğru geliyoruz. Halen daha çatalın nerede olduğunu bulamadıysanız sayfayı kaydırmayı durdurun. Çünkü birazdan sizlere çatalın gösterildiği cevap görselini paylaşacağız.

Halen daha bu görselde gizlenen çatalın nerede olduğunu bulamadıysanız cevabı görmeye hazır olun. Derin bir nefes alın ve kendinize bir şans daha verin. Acaba çatal nerede olabilir? Baktığınız yerleri tekrar gözden geçirin. Belki oralarda olabilir.

Sahil kenarına bırakılan çöpleri toplayan ve büyük küçük herkese örnek olan bir grup öğrencinin yer aldığı bu görselde çatalın nerede olduğunu bulamadıysanız cevabı geliyor.