Kişilik testi! Resimde kuş mu var köpek mi? Doğuştan lider misiniz yoksa torpilli mi?

Kişilik testleri insanın özel ve iş hayatındaki karakteriyle yüzleştiriyor. Peki, siz iş hayatına uygun bir lider misiniz yoksa daima torpili olanlardan mı? Bunu test etmeye ne dersiniz? Kişilik testi doğuştan lider olup olmadığınızı sorguluyor. Sizce resimde kuş mu var köpek mi?

AKSAM.COM.TR

Merve Kantarcı Çulha

İnsanın iş hayatında çizdiği yol haritası karakterinin yansımasıdır. Peki, siz iş hayatında lider özelliklerini taşıyor musunuz? Kararlara hemen atlayan tiplerden misiniz, yoksa acele etmeden tüm seçenekleri tartmayı mı tercih edersiniz? Bu soruların cevabı muallak ise kişilik testini çözebilirsiniz. Bu testin tek amacı kendinizi biraz daha fazla tanımak. Belki de gelecekteki hedefiniz liderlik olacak.

Bu testi geçmek, daha bilinçli ve dengeli bir birey olma yolunda ilk adımınız olabilir. Hazır mısınız? Sizce aşağıdaki resimde kuş mu var köpek mi?

KUŞ GÖRENLERİN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Kuş görenler genellikle gizemli ve çekici bir havaya sahip kişiler olarak algılanır. Onların genelde hep bir torpili ya da şansı vardır. Bağımsız, sezgisel ve biraz içine kapanık biri olabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde düşünmekten ziyade hisleriyle karar veren biri olabilirsiniz. Çünkü siz daima kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyan birisiniz. Kendi hızınızda ve kendi yönteminizde hareket etmeyi seviyorsunuz. Sabrınız zaman zaman sınanabilir, ancak her zaman soğukkanlılığı korumayı başarırsınız ve başkalarına aceleci ama kararlı bir birey izlenimi verirsiniz.

KÖPEK GÖRENLERİN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Öncelikle tebrik ederiz. Resimdeki hayvan ıslanmış bir köpeğin yakın çekimlenmiş tüyleri. Siz genel olarak sabırlı bir yapıya sahip, içe dönük, düşünceli bireysiniz. Bulunduğunuz noktaya genelde emekle, çalışarak gelirsiniz. Liderlik özelliklerinin birkaçı sizde tam anlamıyla mevcut. Başkalarının göremediği güzellikleri görmekte üstünüze yok. Yalnızlığa ve sessiz tefekküre değer veren bir yapınız var. Sizin tek derdiniz kıymetinizin bilinmemesi. Karmaşıklık, plansızlık size göre değil. Siz daima bir şeylerin açık olmasından yana bir insansınz.