Kişilik testi: Geleceğin zekana mı bağlı? Resimde ilk ne gördün?

Kişilik testleri insanın geleceğini yorumladığı gibi gözlem ve becerileri de geliştiriyor. Bu kişilik testinde ilk gördüğün hayvan zekan ve paran hakkında mesaj veriyor. Tek bir seçenekle geleceğin sırlarını keşfetmeye ne dersiniz? İşte geleceğinizin zekaya mı paraya mı bağlı olduğunu ortaya çıkaran kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Geleceğinizi zeka üzerine mi para üzerine mi kurguladınız ya da şimdiye kadar kendinize böyle bir soru sordunuz mu?

Her insan geleceğini, kaderini bilmek ya da yorumlamak ister. Elbette gelecekle ilgili kararlarda yüzde 100 kesin bir şeyler söylemek mümkün değildir. Fakat insan kendi geleceğinde amacına giden yolları belirleyebilir. Kişilik testleri bu anlamda insanın geleceğine ve kariyerine yönelik gizli sırları ortaya çıkarıyor. Bu resimde ilk hangi hayvanı gördünüz?

KİŞİLİK TESTİ NE ANLATIYOR?

Bugünkü test için potansiyelinizi ortaya çıkarmanın ve hayatınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmanın eğlenceli ve hızlı bir yolu diyebiliriz. Bu kişilik testinde resimde ilk gördüğünüz hayvan kendinizin daha fazla farkına varmanıza ve eylemlerinizin ardındaki motivasyonları anlamanıza yardımcı olacak. Çünkü seçimler, çağrışımlar bilinçdışıdır. Bu yüzden mümkün olduğunca dürüst cevap vermelisiniz.

Yılan

Siz kararlı ve güçlü bir insansınız. Bu yüzden kariyer planları yaparken bu yeteneklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Başarılı olmak için güçlü bir iradeye sahipsiniz ve hedeflerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız. Bunların yanında sezgileriniz çok güçlü, bu yüzden tehlikeleri öncesinden anlayabilirsiniz. Sizin geleceğiniz çok net zekanıza bağlı. Para zaten sizi bulur...

Timsah

Sizin kaya gibi dayanıklı bir kişiliğiniz var. Doğal problem çözücüsünüz, zor sorunlar ve sıkıntılı durumlar karşısında en beklenmedik yaratıcı çözümler sizden çıkar. Bu yüzden genelde danışılan birisiniz. Detaylara dikkat edersiniz ve her zaman bir şeyi daha iyi veya daha verimli hale getirmenin yollarını bulursunuz. Eğer aklınıza bir şey koyduysanız üstesinden gelmeyi de biliyorsunuz. Bu nedenle başarısızlık, aksilik sizi korkutmaz. Kararlılığınız, kalıpların dışında düşünme yeteneğiniz size parayı iyi değerlendirme özelliği kazandırıyor.