Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun 30 yıllık kürü! Karaciğer yağını söküyor, tansiyonu düşürüyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu müthiş şifalı kürünü paylaşıyor. Karaciğeri destekleyen ve toksinlerden arındıran kür nasıl yapılır?

Karaciğer, vücuttaki hastalıkların adeta başlangıç noktası olarak dikkat çekiyor. Özellikle toksin birikiminin çok sık görüldüğü Karaciğer organının temizliği çok şey ifade ediyor. Ancak her zaman tertemiz bir karaciğer bulmak, elde etmek mümkün olmayabiliyor. Bu nedenle sizlere harika bir kür tavsiye ediyoruz. İşte karşınızda karaciğeri tertemiz yapan o şifalı kür!

Karaciğer yağlanmasına birebir!

Tıpta hepatik steatoz olan karaciğer yağlanması, karaciğerde fazla miktarda yağ depolanması sonrasında gözüken bir hastalıktır. Üstelik bu durum sadece karaciğerde değil vücudun farklı noktalarında da çeşitli hastalıklara yol açar. O nedenle karaciğerin tertemiz olması, karaciğer yağlanmasının görülmemesi bir insan için son derece önemlidir.

Karaciğer yağlanmasına karşı birebir gelen kür yapımı şu şekilde;

Maydanoz (5 – 6 adet)

Limon (1 adet)

Sarımsak (2 diş)

Zeytinyağı (1 fincan)

YAPILIŞI

Bu karışımları maydanozları ince ince kıydıktan sonra iyice karıştırın.

Sonrasında bir sürahiye koyun ve 15 gün art arda aç karına için.

Düzenli olarak tükettiğiniz vücudunuzdaki yenilenmeyi ve gençleşmeyi hemen fark edebilirsiniz.

Özellikle karaciğer temizliği denildiği zaman akla ilk gelen maydanozun başı çektiği bu kür ile birlikte karaciğer kaynaklı pek çok hastalığı da bertaraf etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

Üstelik bu kür sadece karaciğeri değil aynı zamanda vücudu da temizleme özelliğine sahip.