Prenses Diana'nın kırmızı kazağı müzayedede satıldı! Fiyatı yok artık dedirtti

Kişisel seçimlerini kraliyet çizgisine ustaca adapte etmeyi başaran bir dönemin moda ikonu Prenses Diana'nın kara koyunlu kazağı bir müzayedede satıldı. Kazağın fiyatı şimdiye kadar en yüksek satılan giysi olarak kayıtlara geçti.

Bir zamanların moda ikonu Prenses Diana'nın kırmızı renkli "kara koyun" örgü kazağı New York'taki bir müzayedede 1.1 milyon dolara satıldı. Bu satılan kıyafet herhangi bir giysi için ödenen en yüksek fiyat oldu. Prenses Diana'nın zevkleri onu moda ikonuna dönüştürdü. Kendine has zarif seçimleri nedeniyle moda dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Işıltılı gece elbiselerinden, göz alıcı desenlere kadar her stili kendine yakıştırmayı başaran Diana, kişisel seçimlerini kraliyet çizgisine ustaca adapte etmeyi başarmış bir isim.

PRESES DİANA KİMDİR?

Galler Prensesi Diana, Britanya kraliyet ailesinin bir üyesi, Kral III. Charles'ın ilk eşi ve Birleşik Krallık tahtının kesin veliahttı Galler Prensi Prens William ile Sussex dükü Prens Harry'nin annesidir. Diana'nın giyimi, duruşu onu bir ikon hâline getirdi ve ona kalıcı bir popülerlik kazandırdı.

Arabasına düşkün olan 3 erkek burcu! Eş mi araba mı derseniz...