Pratik kahvaltılık! Milföy hamuruyla yapılan kaşarlı sucuklu börek tarifi...

En hızlı ve pratik börek tariflerinden biri milföy hamuruyla yapılır. İş ya da okula götürmek için hazırlanan bu lezzetle kahvaltı öğününü kurtarabilirsiniz. İşte milföy hamuruyla yapılan kaşarlı sucuklu börek tarifi...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Hazır hamur olan milföy bir çok kişinin öğününü kurtarır. Oldukça pratik hamur ve yemekler yapılan bu eşsiz lezzeti bambaşka bir tarifle evlerinize taşıyoruz. Basit yapılan bu tarifle okul ve iş yerine götürülecek kahvaltılık lezzetiniz hemen hazır olacak.

Milföy hamurunu marketten alıp malzemelerinizi hazırlayın işte 20 dakika yapılan lezzet!

MİLFÖY HAMURUYLA YAPILAN KAŞARLI SUCUKLU BÖREK TARİFİ

6 dilim milföy hamuru

150 gram rendelenmiş kaşar

150 gram rendelenmiş sucuk

Bir tatlı kaşığı salça

Tuz pul biber

YAPILIŞI

Bir kabın içine rendelenmiş kaşar ve sucuğu ekleyin üzerine salçayı koyun. Sos kıvamına gelmesi için yarım çay bardağı ılık su koyup baharatları ekleyip karıştırın.

Akabinde milföy hamurunu elinizle genişletip tezgaha koyun.

İçine karışımdan ekleyip bohça gibi sarın.

Üzerine yumurtanın sarısını sürüp biraz susam dökün.

200 derece ısıtılmış fırına koyun.

15-20 dakika dolmadan çıkarın.

Afiyet şifa olsun...

Korelilerin kahvaltı pişisi! Hotteok nasıl yapılır?