Polikistik over sendromuna doğal çözüm

Polikistik over, yumurtalıklarda küçük ve iyi huylu çok sayıda kistin oluşumu şeklinde gelişen polikistik over, adet düzenliği ile birlikte kendini belli eden, buna ek olarak kilo artışı, vücut genelinde tüylenme, sivilce oluşumu gibi pek çok şikayetin oluşumuna neden olan bir kadın hastalığıdır. Peki polikistik over sendromuna ne iyi gelir? İşte cevabı...

Kadın hastalıklarından biri olan polikistik over kist oluşumu anlamına geliyor. İlk belirti ise adet düzensizliği. Peki polikistik over sendromuna ne iyi gelir? İşte poliskistik over sendromunu doğal yollarla tedavi eden kür tarifi...

SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Soğan kürü hazırlamak için 2 adet kahverengi soğan ve 2 bardak içme suyuna ihtiyacınız vardır.

Öncelikle soğanları kabuklarını soymadan yıkayın ve sirkeli su içerisinde 15-20 dakika bekletin. Bu sayede soğanların dezenfekte edilmesini sağlayabilirsiniz.

Ardından bir tencere içerisinde suyu kaynatın. Su kaynamaya başladığında içerisinde dörde bölünmüş soğanları da ilave edin. Soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin.

Pişen soğanların suyunu cam bir kavanoz içerisine süzün. Soğan kürü suyunu, ılıttıktan sonra tüketebilirsiniz.

Soğan kürünün kullanım süresine dikkat edilmesi gerekir. Soğan kürü, 6 ayda bir kez 15 günlük süreyle uygulanmalıdır. 15 gün düzenli kullanıldıktan sonra, 6 ay sonra tekrar kullanılabilir.

Hazırladığınız kürü mutlaka ılık bir şekilde tüketin ve soğan kürünün taze olması için, günlük olacak şekilde hazırlayın.

Soğan kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce aç karna bir bardak olarak tüketilmelidir.

Kürü hazırlarken kabuğu açık kahverengi, içi ise beyaz soğanlar tercih edilmelidir.