Patatesle saçı uzatabilirsiniz! En iyi şampuandan 10 kat etkili! İşte saç dökülmesine sihir gibi öneri

Patates sadece lezzet değil aynı zamanda güzellik ürünü. Patates maskesiyle saçınızı uzatabilirsiniz. Haftada iki kez uygulandığında gözle görülür bir etkiye sahip olan patates maskesi saç dökülmesini azaltıyor. İşte şampuandan daha etkili 3 saç maskesi tarifi...

Patates, sarımsak ve kimyon saç dökülmesini bitiren muhteşem besinler arasında yer alıyor. Şampuandan daha etkili olan patates maskesiyle saçınızı hızla uzatabilirsiniz.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ BİTİREN 3 SAÇ MASKESİ

Patates: Patatesleri ince dilimler halinde kestikten sonra blenderden geçirin. Kıvamı fazla katı olduysa biraz su ile inceltebilirsiniz. Püre kıvamını aldıktan sonra tülbent yardımıyla patateslerin suyunu süzün. Bu karışımı saç diplerinize yedirerek sürün ve 20-25 dakika bekletin. İsterseniz boneyle saçlarınızı sarıp daha sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz. Bu maske haftada 1-2 defa uygulanabilir. Kısa süre içerisinde saçlarınızın uzadığını görebilirsiniz.

Sarımsak: Saça uygulanan sarımsak kürleri saçların yeniden çıkmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca sarımsaklı şampuanları da kullanabilirsiniz.

Kimyon: Siyah kimyon yağı ve zeytinyağını eşit miktarda karıştırın. Bir banyodan sonra saçınıza ya da başınızın saç olmayan kısmına bu karışımı masaj yaparak uygulayın. Bu uygulama yeni saçların çıkmasını sağlayacaktır.

Sabah aç karnına tüketildiğinde zeka artıran 3 meyve! Zihin açıyor