Parke temizliğinin pratik yolu! Hem temizliyor hem de parlatıyor…

Parke temizliği birçok insan tarafından önemli görülür. Çünkü evlere veya işyerlerine ilk girildiğinde genellikle parkelere bakılabiliyor. Bu sebeple zeminin temiz olması, evin veya işyerinin temiz olduğu izlenimini oluşturabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir yöntem, parke temizliğinin pratik yolu olarak gösterilebiliyor. Detaylar haberimizde…

Parke temizliğinin pratik yöntemleri pek çok insan tarafından merak edilerek araştırılabiliyor. Çünkü zemin, evin veya işyerinin kirli ya da temiz olduğunu düşündürebiliyor. Bu nedenle temizlikte zemine oldukça önem görülebiliyor. Öte yandan parke temizliğinin pratik bir yöntemi de bulunuyor.

PARKE TEMİZLİĞİNİN PRATİK YOLU

Parke temizliğinin pratik yolları hemen herkes tarafından araştırılabiliyor. Çünkü bazı yöntemler uğraştırıcı olurken, diğerleri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Nitekim hem parkeyi temizleyebilen hem de parlatabilen pratik yöntemlerden biri aşağıda yer alıyor.

- Bir kovaya su doldurulur ve üzerine sirke ilave edilerek karıştırılır.

- Sonra mikrofiber bez suya batırılır ve çıkartılır.

- Ardından güzelce sıkılır ve parke temizliği için kullanılır.

- Bu sayede parkelerin pratik bir şekilde temizlendiği ve parladığı görülebilir.

Püf Noktalar: Parke temizliğinde mikrofiber bez kullanılması tavsiye ediliyor. Ayrıca çok su ile temas eden parkelerde şişme sorunu oluşabilir. Bu nedenle çok su bırakan malzemeler ile parke temizliği yapılması önerilmiyor. Öte yandan temizlik işlemi bez ile yapılacaksa, suyunun iyice sıkılması tavsiye ediliyor.