Paris Moda haftasına damga vuran moda trendleri! Hayal kırıklıklarıyla dolu tasarımlar

Geçtiğimiz gün markaların tasarımlarını tanıttığı Paris Moda haftası şaşkınlığa neden oldu. İlginç tasarımların yer aldığı haftada izleyicileri bekleyen sürprizler ise şaşırttı. Altüst olmuş modanın adımları bir kez daha hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İşte Paris Moda haftasına damga vuran moda trendleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

2023 yılına en çok damga vuran detaylar modada gerçekleşti. Yılların beklemiş tasarımları ortaya çıkacak derken tasarımlar şaşkınlığa neden oldu. Dev markaların yarış halinde olduğu Paris Moda haftasında ters elbiseler, makyajlar ve moda kurallarını çiğneyen kombinler yok artık dedirtti.

En dikkat çekici detaylar ise renkler oldu. Pastel ve soft renklerin çapraz kullanımı beğeni topladı. Öte yanda sosyal medyada viral olan anları ise sizler için derledik.

PARİS MODA HAFTASINA DAMGA VURAN MODA TRENDLERİ

- Gerçek üstü tasarımlarla duyusal geçişler ortaya çıkarıldı. Tıpkı filmlerdeki gizemli anlar gibi modada da bilinmeyenler beğeni topladı. 70'li ve 90'lı yıllara damga vuran aç modelleri biraz daha farklı tasarımlarla kullanıldı. Sıkı topuz köşeden saçları ayırma ve en önemlisi de içerden kabarık saçlar oldu.

- Buğulu göz makyajlarına ıslak dudaklar ve üzerine baskın renkler gelince ortaya çıkan çarpıcı makyaj tasarımları en sık kullananlardan oldu.

- Kıyafet bütünlüğündeki optik hatalar göz yordu. Baştan sonra çizgisel olan kombinler bir de kırmızı renk kullanılması dikkatleri daha çok çekti.

- Sosyal medyada absürt tasarımlı moda diye geçen Paris moda haftasında öne çıkan bazı fotoğraflar...