Parfümün etki süresi 3 kat artıyor! Boşuna para veriyormuşuz

Parfüm pek çok insan tarafından hemen her gün kullanılıyor. Ancak gün içinde kokunun etkisini yitirdiği görülebiliyor. Bu nedenle sıklıkla yeni koku satın alınabiliyor. Çünkü kısa sürede tükenebiliyor. Öte yandan bu noktada bir yöntem, ''boşuna para veriyormuşuz'' bile dedirtebiliyor. Zira söz konusu yöntem, parfümün etki süresini 3 kat artırabiliyor. Detaylar haberimizde…

Parfüm birçok insan tarafından düzenli olarak kullanılıyor. Çünkü güzel kokmak pek çok insanın hoşuna gidiyor. Ancak satın alınan parfümler kullanılmaya başladıktan bir süre sonra bitebiliyor. Çünkü parfümlerin etki süresi az olabiliyor. Bunun sonucunda ise sürekli tekrardan sıkılması gerekebiliyor.

Öte yandan bu noktada tercih edilecek bir yöntem, ''boşuna para veriyormuşuz'' bile dedirtebiliyor. Çünkü parfümün etki süresini adeta 3 kat artırabiliyor. Bunun sonucunda ise, daha az parfüm ile daha çok etki sağlanabiliyor.

BU YÖNTEM PARFÜMÜN ETKİ SÜRESİNİ ARTIRIYOR

Parfümün kalıcı etkisini adeta 3 kat artırmanın basit yollarından biri, vazelin ile gerçekleşiyor. İşte vazelin yönteminin uygulanışı;

Vazelin ince bir tabaka halinde kokunun sıkılacağı yere sürülür (boyun gibi).

Ardından tercih edilen koku, sürülen vazelinin üzerine sıkılır.

Bu yöntemin sonucunda parfümün etki süresini artırmak mümkün olabilir.

Dikkat: Alerji etkisi oluşabilecek ya da farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme ihtimali olan kişilerin, vazelin yöntemini uzman bir doktora danışarak denemeleri gerekir.