Parfüm kullanan bu yöntemi deniyor! Kalıcı etkisi 3 kat artıyor

Parfüm kullanan birçok insan, kalıcı etkisi artırmak için çeşitli yöntemler deneyebiliyor. Çünkü sıkılan veya sürülen parfümlerin bir müddet sonra kokusunun kaybolduğu gözlemleniyor. Öte yandan bu noktada birçok insan, vazelin yöntemini tercih ediliyor. Zira vazelin ile kokunun kalıcı etkisi adeta 3 kat artabiliyor. Detaylar haberimizde…

Parfüm pek çok insan tarafından düzenli olarak kullanılıyor. Çünkü hemen herkes güzel kokmak istiyor. Ancak sıkılan veya sürülen parfümlerin gün içerisinde etkisinin kaybolduğu görülüyor. Bu noktada pek çok insan, parfümün kalıcı etkisini artırmanın yollarını araştırıyor.

Öte yandan birçok insanın kullandığı yöntemlerden biri, vazelin yöntemi. Zira vazelin yöntemi ile parfümün kalıcı etkisini adeta 3 kat artırmak mümkün olabiliyor.

VAZELİN İLE PARFÜMÜN ETKİ SÜRESİ ARTIYOR

Vazelin yöntemi sayesinde parfümün kalıcı etkisini artırmak mümkün olabiliyor. Ayrıca söz konusu yöntem pratik bir şekilde gerçekleşiyor. İşte vazelin yönteminin uygulanışı;

Vazelin ince bir tabaka şeklinde kokunun sıkılacağı yere sürülür.

Ardından tercih edilen koku, vazelin sürülen bölgenin üzerine sıkılır veya sürülür.

Bu yöntemin sonucunda parfümün kalıcı etkisini artığı görülebilir.

Not: Alerji etkisi oluşabilecek ve farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak yukarıdaki yöntemi tercih etmeleri önerilir.