Parçalanmış filminin baş kahramanı Anya Taylor Joy dünyaca ünlü markanın yüzü oldu! 2023 moda sinyalleri

İzlenme rekoru kıran Parçalanmış filminin baş kahramanı Anya Taylor Joy, güzelliğini konuşturdu. 2023 yılının modasına yön veren dünya markasının yüzü olan Anya Taylor Joy, tanıtımda nefes kesti. İşte Anya Taylor Joy'un yansıttığı 2023 yılının modası...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

2023 yılı her bakımdan yeniliklerle geldi. Özellikle modada büyük bir sıçrama yaşandı. Dünya markalarının yarışa girdiği 2023 yılında en çok dikkat eden detay ise Parçalanmış filminde yer alan Anya Taylor Joy oldu. Anya Taylor Joy, markanın 2023 yılının her anlamda trend olacak parçalarını öne çıkardı.

Filmlerdeki karakteristik duruşu ve başarılı oyunculuğu sayesinde adından sıklıkla söz ettiren Anya Taylor Joy, makyaj trendinden ayakkabı ve çantaya kadar 2023 yılının modasını yansıttı.

İŞTE ANYA TAYLOR JOY'UN YANSITTIĞI 2023 YILININ MODASI

* Son yıllarda sosyal medyada sık sık kullanılan aksesuarlı makyajla kamera karşısına geçen Anya Taylor Joy, en sık soft renkleri kullandı.

* Game Of Thrones ile trend olan sarı rengiyle dikkat çeken Anya, kıyafet tercihlerini bu tarzda yaparak modanın farklı bir yönünü ortaya çıkardı.

* Silik ruh, keskin yüz hatları ve doğal bir duruşun olacağı 2023 yılının sinyalini yansıttı.

* Ayrıca parlak kumaş ve süslemeleri elbiselerin ön plana çıkacağı 2023 yılında Anya'da nasibini aldı. Süslemelerdeki incelik ise en çok beğenilen nokta oldu.

* Dünya markası adeta 2023 modasının viralini değiştirdi. Renkler arasında kırmızı ve griler ön planda yer aldı.

Ünlülerin bu haftaki alışveriş stilleri yarışa girdi! Esra Erol ve Demet Akalın ilk sırada