Parasal açıdan en şanslı 3 burç

Bazı insanlar para konusunda şanslıdır. Hatta onlara ''kirli çıkı'' deriz. Çünkü her zaman paraya çıkan bir yolları vardır. Peki, kimler böyle? İşte parasal açıdan şanslı 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Parasal açıdan şanslı 3 burcun özelliklerini bir araya getirdik. Hepimizin hayatında muhakkak "kirli çıkı" dediğimiz insanlar vardır. Ailede ya da sosyal çevrede mutlaka bu insanlarla dalga geçilir ama bir o kadar da kıskanılır. Peki, hangi burçlar kirli çıkı?

PARASAL AÇIDAN EN ŞANSLI 3 BURÇ

Para herkesin ihtiyacı. Bazılarımız bu noktada şanssız olurken bazılarımızın mutlaka bir çıkar yolu olur.

İKİZLER BURCU: İkizler burcu para şansı denilince ilk akla gelen burçtur. Hiç beklemedikleri anda dört ayak üzerine düşerler ve kirli çıkıdırlar. Cüzdanları genelde doludur. Paraya zor sahip olanlar değerini iyi bilir ve zevkle kendilerine harcarlar, kolay sahip olan İkizler ise sevdiklerine de harcar.

ASLAN BURCU: Çalışkan olan Aslan burçları eline geçen fırsatları parasal açıdan değerlendirmeyi bilir. Ama harcamayı çok sevdiklerinden zor birikim yaparlar. Parasal açıdan şanslıdırlar ve parayı severler.

KOVA BURCU: Kovalar kirli çıkıdır. Risk almak istemediklerinden paralarını zyan etmezler. Bir Kova parasal açıdan sağlam adım atmayı sever.

Düşündüğünüz kişiye aşık mısınız? Aşk testi şaşırtabilir

Kardeşlerim'de hangi karaktersin?

Yasak Elma'da hangi karaktersin?