Para ve aşk müjdeleri Akrep, Koç ve İkizler'e ışık hızında geliyor! Terazi'nin iş başarısı alkış topluyor

6 Ekim 2023 günlük burçları kaleme alan Uzman Astrolog Özlem Recep yeni haberler veriyor. Akrep burçları bugün düşüncelerine dikkat etmeli. Hayalleri her an gerçek olabilir. Balıklar bugün sürpriz bir aşk ilanı alabilir. Peki bugün burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep tüm burçlara çeşitli sürprizler veriyor. Yay burçları maddi anlamda iyileşiyor. Hayatındaki kişi birçok kişinin dikkatini çekebilir aman dikkat. Peki 6 Ekim 2023 günlük burç yorumlarında neler var?

6 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, aile toplantıları ve yemekler için güzel bir gün. Ailenle eşin arasında sıkıntı yaşıyorsan olayları büyütmemelisin. Kariyer konularıyla ilgili daha fazla atılım şart.

Boğa: Sevgili Boğa, kısa seyahat planların aktifleşebilir. İş hayatın açısından karşılaştığın kişi ve olaylar sırasında düşüncelerini kontrol etmen önemli. Sağlığına dikkat

İkizler: Sevgili İkizler, maddi kaynakların arttığı bir gün. Özel hayatında hediyeler alacağın ve kendini mutlu hissedeceğin özel zamanlardan bir tanesi.

Yengeç: Sevgili Yengeç, yeni başlangıçlar için fırsatlar seninle. Önemli bir rahatsızlık atlatıyorsan biraz dinlenmek önemli olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, düşüncelerin içinde kaybolmak yerine biraz akışta olmaya ne dersin? Özellikle iş hayatın açısından planlarını yapman önemli.

Başak: Sevgili Başak, kalabalık toplantı ve organizasyonlar seni kendine getirebilir. Aşırı harcama yapmaktan kaçınmalısın.

Terazi: Sevgili Terazi, iş hayatın açısından kariyerini önemsediğin her noktada başarı seninle. Dışarıdan her şey şahane duruyor ancak içeride eksik kalan parçalar özellikle özel hayatın adına seni yoruyor olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, uzak yolculuk planları, eğlenceli organizasyonlar ve planlar açısından günü değerlendirmenin yanı sıra meditasyon ve dua etmek için kapıların açık olduğu bir gün. Düşüncelerin gerçeğe dönebilir, haberin olsun.

Yay: Sevgili Yay, maddi anlamda ortaklı işlerden elde edeceğin gelir açısından fırsatlar seninle. Özel hayatını pek çok kişiyle paylaşma, dilden dile konuşulabilirsin aman dikkat.

Oğlak: Sevgili Oğlak, ilişkilerini dengeleyeceğin, hayatındaki kişiyle vakit geçirip biraz daha birbirinize satılacağınız bir zaman dilimi. Ama iş hayatındaki engeller zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatında çalışıp kazanacağın şahane enerjiler seninle birlikte. Yeni proje görüşmeleri için şartları değerlendirmek önemli.

Balık: Sevgili Balık, özel hayatında gün içerisinde gelen itiraflar seni mutlu edebilir. Kimi tam anlamıyla nereye koyacağını zaman zaman bilemiyor olabilirsin ama bugünlerde yaşadıkların artık özellikle aşk konusunda sana yol gösterici olacak.

Özlem Recep