Dolunayla kazandıkça kazanan ve kaybeden burçlar

13-19 Haziran Yay burcu Dolunayı bazı burçlarda para dengelerini değiştirecek. Bazı burçlar kazandıkça kazanırken bazıları da iflasın eşiğinden dönebilir. İşte dolunayın burçlara para etkisi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

13-19 Haziran Yay burcu Dolunayının burçlarda parasal etkilerini bir araya getirdik. İşte kazandıkça kazanan burçlar ve para kaybeden burçlar...

İkizler Burcu: Para, para, para. Önemli bir projede ses getirirken bir de para kazanacaksınız. Borçlarınızı dengelerken, daha sağlam adımlar atmaya doğru ilerlediğiniz bir hafta olacak. Rakiplerinizi ciddi kızdıracaksınız. Araba alım satım süreci içerisine girebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Parasal konularla ilgili güzel atılımlar yaparken, iş yerinizden ayrılan birinin yerine geçebilecek bir terfi söz konusu olabilir. Miras ve nafaka konularınız bulunuyorsa hızlanacağı özel bir haftayken, sağlığınızla ilgili kendinize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönemin içerisinden geçmektesiniz.

Aslan Burcu: Kalabalıkların arasında isminiz konuşuluyor. İsminizin geçmesinden mutlu olurken bir yandan da haftanın başında gizli ve gizemli kalmak oldukça hoşunuza gidecek gibi görünüyor. Eski aşklarla yüzleşme ve karar verme vakti sizin için. Yeni biri ve eskisi arasında kalıyor olabilir misiniz? Yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğunuz günlerden geçerken, yoğun iş hayatı olanlar ciddi anlamda yorulabilirler. Hafta sonuna doğru parasal kaynaklar artmaya ya da önemli projelerde bulunma fırsatları karşınıza gelebilir.

Oğlak Burcu: Mevcut beraberliğinizin içerisine müdahale etmek isteyen kişileri fark etmek de ruhunuzu ciddi anlamda yoruyor olabilir. Tüm bu süreçlerden geçerken iş hayatınızla ilgili olan olası değişiklikler ve toplu para alımlarına dair konuşmalar yapabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara oldukça açıksınız, konuştuklarınıza dikkat ederken, hırsızlıklara karşı temkinli olmalısınız.

Akrep Burcu: Pek çok sosyal ortam ve iş yeri organizasyonlarının içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızın gideri artarken, elinize geçen parayı tutmazsanız Haziran sonuna kadar olan süreçte zorluk yaşamanız muhtemel.

13-19 Haziran Yay burcu Dolunayı başlıyor! Gaza gelmeyin, her şey değişebilir

Zekâ zorlayan kişilik testi! Resimdeki hayvanı kimse göremiyor! Sadece...

Kırışıklıkları ütü gibi düzeltiyor! 10 yaş gençleştiren kür...