24 Kasım 2023 burç yorumlarının iş ve aşk mesajları! Koç ve Balıklar şanslı, Boğaya sürpriz var

24 Kasım 2023 burç yorumlarının kimlere ne mesaj verdiği merak ediliyor. Maddi anlamda fırsatların olduğu bir döneme giriyoruz. Bu dönemden nasibini alan burçların başında Koç ve Balık burcu geliyor. Akrep burcunu ise kariyer anlamında değişiklikler bekliyor. İşte Astrolog Özlem Recep'in 24 Kasım günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

24 Kasım 2023 burç yorumları Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. Günlük burç yorumları gün içindeki planlarınızı değiştirebilir. Kariyer, aşk, iş ve para konularında 24 Kasım burç yorumları önemli mesajlar veriyor. İşte 12 burç için detaylar...

Koç: Sevgili Koç, maddi anlamda fırsatların oluştuğu özel bir zaman diliminden geçmektesin. Gün içerisinde sürpriz şekilde borçlarını kapatmak için fırsatların oluşacak. Seyahat planları yapman için şartlar oluşuyor, değerlendirmelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, akşam vakitlerinde kendini yorgun hissedebilirsin. Bu enerjinin seni aslında yenilemek için olduğunu unutma. Özel hayatında ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişen konular, bu ilişkinin nereye oturacağını belirleyecek. Borçlara dikkat.

İkizler: Sevgili İkizler, kalabalık davet, organizasyon ve arkadaş davetlerinden sıkıldığın bir zaman dilimi. Misafir çekemem derken sürpriz gelişen konular ve iş hayatının yoğunluğu seni senden alabilir. Açık düşmanların plan içerisinde dikkatli olmalısın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, kariyer hayatınla özel hayatını dengede tutmaya ne dersin? Belki de çocukların için önemli bir yer değişikliği gündeminde olacaktır. Şimdi öncelikle sakin olmalısın. Sağlığına dikkat etmen gereken günlerden geçerken, önemli bir tedavi gündeminde olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, gün içerisinde alacağın haberler zaman zaman seni çileden çıkarabilir. Hiç ummazdım dediğin kişiler ve olaylarla karşılaşabilirsin. Özel hayatının hızlanacağı günlerden geçiyor olabilirsin. Ancak içsel anlamda bazı değerleri yerine oturtman önemli.

Başak: Sevgili Başak, gün içerisinde borçlanmalara karşı temkinli adımlar atmak önemli. Ani gelişen bir rahatsızlık hem sen de hem de yakınlarında oluşabilir. Yakınlarının sırlarını öğreneceğin ve gizli kapaklı kalan ne varsa ortaya çıkacak bir gün haberin olsun.

Terazi: Sevgili Terazi, ilişkilerin etkileniyor. Eski beraberliklerinden haberler almak üzeresin. Ruhunu yoran her ne varsa arınmak isterken elini kolunu zaman zaman bağlayan konu belki de maddiyat. Kısa yolculuk planları ve eğlenceli organizasyonlar içerisinde bulunmak için şartlar oluşacak haberin olsun.

Akrep: Sevgili Akrep, sağlığını önemsemen gereken bir gün. Hastane, hastanesel süreçler ve tedavi süreçleri seninle birlikte olabilir. Bunun yanı sıra iş hayatı açısından da çalışma ve yeni projelerini düzenlemek isteyebilirsin. Maddi kaynaklarına sahip çıkman gereken bu dönemde aşırı harcama yapmak riskli.

Yay: Sevgili Yay, aşk hayatın adına gelişmeler zaman zaman yorucu olabilir. Uzak bir şehirden gelen bir kavuşma ya da alacağın haber seni mutlu ederken, aranızda zaman ve mesafe varsa yakın zamanda çözümlenebilir. Mars Yay burcuna geçmeye hazırlanıyor, kazalara açık bir süreçten geçmektesin dikkatli olmalısın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, ailenin içinde zaman zaman oluşan gerginliklerin yerine yeni bir düzene ihtiyacın olduğunu fark ettiğin günlerden geçebilirsin. Evini değiştirme kararları zihninden geçebilir. Gizli düşmanların çoğalıyor, projelerine dikkat.

Kova: Sevgili Kova, kısa yolculuklar, eğlenceli arkadaş toplantıları, aktiviteler, eğitim ve sınavların içerisinden geçeceğin bir gün. Alacağın haberler karşısında zaman zaman içsel sıkıntı yaşasan da gelecek planların açısından oldukça önemli. Kariyerine ve koltuğuna sahip çıkmalı, sağlığına ekstra özen göstermelisin.

Balık: Sevgili Balık, maddi anlamda fırsatlar oluşuyor. İş imkânları ve tanıdığın yakın çevredeki insanların sana sağlayacaklarını değerlendirmelisin. Kariyer hayatında bazen yaşayacağın çıkmazlar seni zorlasa da belki de fark etmen gereken yeni yerler sana ufuk açacak olabilir.

Asla affetmeyen 3 burç, kinleri baki! Ne cenaze ne düğün onları hafifletmez