Para akışı, iş teklifleri, açılan kısmetler: Gökyüzünden müjdeler, haftalık burç yorumları

Zor günler geride kaldı! Toparlanmanın tam zamanı... Astrolog Özlem Recep haftalık burç yorumlarında müjdeleri peş peşe sıraladı. İkizler bu hafta maddi açıdan destekleniyor. Yengeçler ışığıyla göz kamaştırıyor. Peki 1-7 Temmuz haftası burçları bekleyen sürprizler neler?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Aşk, para ve kısmet... Temmuz ayına girdiğimi şu günlerde birbirinden özel müjdeleri Astrolog Özlem Recep sıraladı. Temmuz'un ilk haftası burçların yüzü gülüyor. Peki ama nasıl? İşte detaylar...

Astrolog Özlem Recep Aslan burçlarının şanslı projeler üzerine çalışacağını müjdeliyor. Teraziler sağlıksal anlamda toparlanıyor. Akrepler gerginlikten kaçınmalı. İşte detaylar...

1- 7 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Dostlarım,

Gün içerisinde Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Hayattan aldığımız tat önemli olacak. Üzüldüğümüz, yıprandığımız, yorulduğumuz ne varsa toparlanmaya başlayacağız. Olayların gidişatı yön değiştirirken hayat bize şansını doğru kullan diyecek. Şer gibi görünen konuların altındaki hayra "Şükürler olsun" diyeceğiz.

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde aşırı harcamalarına rağmen para kazanç kapılarının da kendiliğinden açıldığı ve hatta beklemediğin ödemeleri almaya hazırlanacağın bir sürece girmiş olabilirsin. Önemli bir sağlık sıkıntısı yaşıyorsan ya da bu durum psikolojik anlamdaki bir sıkıntıysa her şey yoluna girecek merak etme.

Boğa: Sevgili Boğa, son zamanlardaki aşırı hareketli haline bir kat daha enerji geliyor. Hayata bakış açını değiştireceğin olaylar seni bekliyor olacak. Gün içerisinde imaj yenileme, bakım ve kendine özen gösterebilirsin. Arkadaşlarının bulunacağı aktiviteler, haberler, yurtdışı programlarına hazırlık hayatında önemli olacak gibi görünüyor. İş hayatını ilgilendiren önemli konuşma ve anlaşma aşamaları gündemde.

İkizler: Sevgili İkizler, kariyer hayatında zorlandığın konuları sana yardım etmek isteyen kişilerin varlığıyla çözüyor olacaksın. Bu süreç maddi anlamda kaynaklarına destek verecek olabilir. Özel hayatınla ilgili hemen karar vermemeli, arkandan dönen bazı konuların farkında olarak ilerlemen ve gizli düşmanlarına dikkat etmen önemli.

Yengeç: Sevgili Yengeç, tüm gözler senin üzerinde. Katıldığın davet ve organizasyonlar sırasında isminden bahsettireceğin pek çok güzel enerji seninle birlikte görünüyor. Gün içerisinde seyahat planların aktifleşebilir. Aile büyükleri ya da eşinin ailesiyle ilgili olası sağlık problemleri ve fikir anlaşmazlıklarında orta yolu bulmak önemli. Hayatında kendini yeniden dönüştürmek istiyorsan, dileklerine ve söylemlerine dikkat et, şans seninle.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi kaynaklarını dengeleyerek projelerine sahip çıkman oldukça önemli görünüyor. İş hayatındaki bazı olumsuz konular dönüşerek sana şans vermeye doğru seni ilerletiyor olacak. Yanından ve yakınından gitmesi gerekenlere yol vereceksin.

Başak: Sevgili Başak, hayatındaki kişiyle arandaki bazı problemleri konuşarak çözümlemek için gökyüzü destek veriyor olacak. Bu sürecin içerisinde onun ailesinin bazı tutumu, mahkemesel süreçler ve aşılması gereken yolların açılacağı önemli bir döngü.

Terazi: Sevgili Terazi, sağlığının toparlandığı, günlük işlerindeki tıkanıklıkların çözümlendiği bir gün. Yatırım yapmak istediğin konular açısından gün içerisinde atacağın hamleler çok önemli olabilir. Riskli yatırımlara yönelmek sıkıntı oluştururken, kredi kartı harcamalarına da dikkat etmek önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, beraberliğinde kavga enerjisinin aktifleştiği olaylar gündeminde olabilir. Akşam vakitlerindeki gergin olan bu enerjinin yerine neyi tam anlamıyla istiyorsanız net olmak ilişkinin yönünü değiştirebilir. Seyahate çıkmak, yer değiştirmek ruhunuza iyi gelecektir.

Yay: Sevgili Yay, iş hayatınızdaki bazı dengesizliklerin yönü değişiyor olacak. Önemli görüşme, anlaşma ve sözleşmeler gündemine gelebilir. Beklediğin yerden haber alabilirsin. Psikolojik anlamda seni yoran pek çok konu ve olaylarda son yüzleşmeler bugün yaşanabilir. Bazı kişileri geçmişte bırakmak, geleceğe dair adımlar açısından önemli olacaktır.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kendini yorduğun, üzdüğün ve hatta kıymet bilinmediğini düşündüğün ne varsa her şeyi arkanda bırakmak isteyerek ilerleyeceksin. Ruhunu yoran kişilerden uzaklaşırken, özel hayatında olmaz dediğin ne varsa yön değiştirecek ve kalbin yeniden aşkla atacak görünüyor.

Kova: Sevgili Kova, maddi anlamdaki sıkıntılarını çözümlemek için destek geliyor olacak. İçsel anlamda ailenle yaşadığın bazı sıkıntıların yerine çözüm yolları seninle birlikte. Gizli düşmanlara, arkandan dönen oyunlara karşı dikkatli olmalısın.

Balık: Sevgili Balık, hayatın seni yorduğu ve geri planda tuttuğu konuları arkanda bırakmaya hazırlanmalısın. Zihninden geçenleri açık niyetli olabilirsen, korkmadan cesaretle paylaşabilirsen hayatındaki pek çok olay yön değiştirecek. Bazı insanlara yol vermek hayatta ileriye gitmek için seni geriye çeken yüklerden kurtulmaktır, unutma!

Sevgilerimle

Özlem Recep