Pandemi 2021 gelinlik trendlerini değiştirdi

Pandemi dönemi gelinlik tercihlerini de değiştirdi. Virüs korkusuyla provaya gitmek istemeyenler genelde ya hazır gelinlikleri ya da uzaktan ölçüyle özel gelinlik diktirmeyi tercih ediyor. Peki, 2021 sezonunda öne çıkan gelinlik modelleri neler? İşte pandemi ile değişen gelinlik tercihleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2021 gelinlik trendleri pandemi etkisiyle değişti. Artık uzaktan siparişlerin sayısı arttığı gibi hazır gelinlikler tercih edilmeye başladı. Uzun süren planlamaların yerini kısa sürede hazırlanan ve rahatlığı ön planda tutan tasarımlar aldı. Peki, gelinlik trendlerinde neler değişti gelin birlikte bakalım...

Her tarzda ve bütçeye uygun gelinlik bulmak mümkün. Fiyatı uygun gelinlik tercih edenler üstü ışıltılı altı sade modellere yöneldi.

Fransız dantel, ziberlin ve ipek tüller elbette 2021'in de favorileri arasında yer alıyor.

Tarlatanlı kabarık gelinliklerin yerini helen model gelinlikler aldı. Yani önceden sadece nikâhta tercih edilen gelinlikler artık düğünlerde de trend olmaya başladı.

"Gelinlik bu bir kere giyilecek" anlayışı değişti. Artık bir gelinliği iki farklı şekilde görmek mümkün. Ufak dokunuşlar ve sihirli ellerle düğündeki gelinlik after partide harika bir elbiseye dönüştürebiliyor.

Yeni nesil gelinliklerde doğa en önemli ilham kaynağı. Duvaklarda ya da gelinliklerde bahar dalları, yaprak motifleri ve çiçek desenleri dantellerle buluşunca ortaya bahar trendi gelinlikler çıkıyor.

Gelinliklere romantik ve nostaljik hava katan balon kollar bu sezon da popüler. Farklı tonlarda tasarlanan kollar incecik tüllere eşlik eden bazen minimal çiçek aplikeler ile bazen de incilerle en güzel anı en özel kılıyor.

2021 gelinlik trendlerinden bahsederken volanlar ve fırfırlara değinmeden geçemeyiz. Bir yandan özgür bir yandan da rahat havayı yansıtan volanlar ve fırfırlar 70'lerin ruhunu da ortaya çıkarıyor.

Elbette gelinlik trendleri denilince inciler de akla ilk gelen tercihler arasında yer alıyor. İncili gelinlikler bir dönemin klasiği olsa da artık öyle değil. 2021 gelinliklerinde de göreceğimiz inciler en modern biçimleriyle yeni yorumuyla yaz düğünlerinin gözdesi olacak.