Özge Yağız zayıflığının sırrını açıkladı! Güne su ve kahveyle başlıyor

Özge Yağız hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle birçok insanın gönlünü fetheden ünlülerden biri. Özellikle sosyal medyada sıkı takipçileri olan Özge Yağız, beslenme rutinini anlattı. İşte Özge Yağız'ın zayıflık sırrı...

Beslenme rutinini açıklayan oyuncu Özge Yağız, bol su ve bitki çayı içtiğini söyledi. Takipçileri için Özge Yağız'ın zayıflık sırrını ve tarzıyla ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Alem Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Özge Yağız, beslenme rutininden evde geçen bir gününe kadar her şeyi anlattı.

Bu konuda eğitim almış biri olarak nasıl bir beslenme rutinin var? Sporla aran nasıl?

Canımın çektiği şeylerden fazla fedakarlık yapmadığım bir rutin diyelim, her gün olmadığı sürece tabii. Artık günde iki ana öğün yediğim bir düzenim var. Haftanın en az üç günü mevsim sebzelerinden tüketmeye özen gösteriyorum. Bol su ve bitki çayı içiyorum. Spor rutinim çalışıyorken başka dinleniyorken başka oluyor ama hep hayatımda asla boşlamıyorum.

Tarzını nasıl tarif edersin? Dolabında en çok hangi parçalara yer veriyorsun? Alışveriş yapmayı sever misin?

Sade şık diyebilirim sanırım. Dolabımda "basic" parçalar ve jean'ler yoğunlukta. Ayakkabı tutkum da var. Bir şey almak için çıkmış olmasam bile mağaza gezmeyi ya da online olarak bakmayı da seviyorum.

Evde geçen sıradan bir gününü senden dinleyebilir miyiz?

Su+kahve eşliğinde başlıyorum günüme. Hemen yatak odasını toplamaya koşuyorum orası dağınıkken evde hiçbir şeye odaklanamıyorum çünkü. Ajanda kontrolünden sonra 15 dakika yoga ya da kitap okuma, tamamen o anki ruh halim karar veriyor, ardından kahvaltı. Genelde dizi-film izleyerek yapıyorum kahvaltımı. Evde ilgi alanıma giren işlerle ilgileniyorum, mutfakta vakit geçiriyorum. Akşam yemeği rutinimizi çok severim benim için ayrı bir tadı var. Gece cilt bakımı ve uykuya geçiş...