Oyuncu Pelin Karahan'dan samimi itiraf: ''Benim çalıştığımı bilsinler istiyorum''

Hem oyunculuğu hem de anneliği ile dikkat çeken Pelin Karahan, çocuklarını yetiştirirken bazı konularda daha hassas olduğunu belirtti. ''Örneğin her zaman işe gittiğimi özellikle söylüyorum, benim çalıştığımı bilsinler istiyorum. Anne işe gider, anne para kazanır. Bu algıyı kazanmaları çok önemli.'' diyen Pelin Karahan'dan anneliğe dair samimi itiraflar haberimizde...

Pelin Karahan'ın anneliği birçok kişi tarafından merak ediliyor. Pelin Karahan'ın biri altı buçuk diğeri dört buçuk yaşında iki çocuğu var. Çocukları kadınlara saygılı bir birey olması için özellikle dikkat ettiğini belirten Karahan, kendine ayırdığı vakitlerde ise spor yapıyor.

Alem Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Pelin Karahan, çocuklarını nasıl yetiştirdiğini anlattı.

Çocukların Ali ve Can ile günler nasıl geçiyor? Onlarda kendinden gördüğün izler neler?

Çocuklarımın biri altı buçuk diğeri dört buçuk yaşında. Artık bebeklik kısmını atlattık büyüdüler. Ali Demir biraz daha bana düşkün. Can biraz başına buyruk ama Ali Demir karakter olarak aynı babasına çekmiş. Can daha çok bana benziyor. 0-7 yaş arasının en zorlu süreç olduğunu ve bu aralıkta ne verdiysen onun karakterini şekillendirmede önemli bir payı olduğunu biliyorum. Şimdilerde masadan kalkarken herkes tabağını kendi mutfağa götürüyor ve "Eline sağlık" diyor. Bu tarz ufak ama önemli alışkanlıkları şimdi kazandırabilirsek ileride zaten kendiliğinden yapacaklar. Biz bu tip şeylerin üzerinde çok duruyoruz. Çocukların evdeki yeri, yardımı, saygısı, kadınlara nasıl davranması gerektiği gibi. Bunlara özellikle dikkat ediyoruz. Örneğin her zaman işe gittiğimi özellikle söylüyorum, benim çalıştığımı bilsinler istiyorum. Anne işe gider, anne para kazanır. Bu algıyı kazanmaları çok önemli.

Yoğun tempoda kendine nasıl zaman ayırıyorsun? En büyük lüksün nedir?

Spor yapmak diyebilirim. Yoğun tempoda bile vazgeçmeyeceğim bir şey. Çünkü direncimi yüksek tutmamda etkisi çok büyük. İnanılmaz bir pozitif enerji veriyor. Tüm günümü etkileyen, gerçekten çok önemli bir faktör.