Sirkeli ve ballı şerbet akciğerlere iyi geliyor. Özellikle sabah aç karnına tüketilmeli. Hastalıklara duvar ören şifalı içeceğin yapılışı çok basit. İşte detaylar...
PADİŞAHLAR BU ŞERBETİ İÇİYORLARDI
Sirkencübin şerbeti içmenin yararları
Sirkencübin şerbeti içmek hazımsızlığa iyi geliyor, sindirim sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı oluyor, bu sayede tokluk hissinin daha uzun süre devam etmesini sağlıyor.
Antioksidan özelliği sayesinde düzenli olarak tüketildiğinde vücudun temizlenmesini sağlıyor, bir detoks etkisi oluşturuyor.
Aslında içeriği tıpkı şimdilerde çok popüler olan sirkeli-ballı su ile aynı olduğundan sabahları aç karnına içildiğinde zayıflamaya yardımcı olduğu da biliniyor.
Düzenli tüketildiğinde yüksek tansiyonu dengeler, kalıcı denge sağlar.
Malzemeler:
1 litre su
1 su bardağı elma sirkesi
2-3 yemek kaşığı çiçek balı
Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra 1-2 saat bekleyin ve günde 1 bardak tüketiniz.